Ξέσπασε η Ρένεση: «Μια Ελλάδα σε καταβύθιση, μια βυθισμένη πολιτεία στα λασπόνερα, αυτοί είμαστε»
Showbiz

Ξέσπασε η Ρένεση: «Μια Ελλάδα σε καταβύθιση, μια βυθισμένη πολιτεία στα λασπόνερα, αυτοί είμαστε»

Η Κλέλια Ρένεση ξέσπασε μέσω facebook με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα, όπως φωτιές, τώρα πλημμύρες αλλά και ο τραγικός θάνατος του 36χρονου Αντώνη στο Blue Horizon.

«Δεν αντιδρούμε όταν η λιτότητα χτυπάει τους διπλανούς μας και δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους. Δεν αντιδρούμε όταν αποχαρακτηρίζουν τη μια natura μετά την άλλη. Δεν αντιδρούμε όταν αφήνουν αναίσχυντα να καίγεται όλη η δασική περιουσία της χώρας μας. Δεν αντιδρούμε όταν καίγονται εκατοντάδες σπίτια και περιουσίες συμπολιτών μας. Δεν αντιδρούμε όταν μια βροχή μπορεί να πνίξει μια ολόκληρη πόλη, μας έκαναν να το έχουμε συνηθίσει. Δεν αντιδρούμε όταν δυο τρένα συγκρούονται μεταξύ τους λόγω εγκληματικής αμέλειας και χάνονται δεκάδες ζωές νέων ανθρώπων.

renesi.jpg

Δεν αντιδρούμε όταν με τα golden visa κ airbnb η στέγαση στα αστικά κέντρα είναι αδιανόητα δύσκολη πλέον, και στα νησιά οι δάσκαλοι κοιμούνται σε σκηνές γιατί δεν βρίσκουν σπίτι. Δεν αντιδρούμε που το ένα νοσοκομείο μετά το άλλο κλείνουν, και όσα δεν κλείνουν υπολειτουργούν, εξευτελίζοντας όλη την έννοια την δημόσιας ιατρικής περίθαλψης, με ράντζα, να στάζουν ταβάνια, κατσαρίδες, γερόντια στα υπόγεια ξεχασμένα με τους καθετήρες τους. Δεν αντιδρούμε οταν τα σχολεία μας είναι υποστελεχωμένα απο καθηγητές κ περνάνε πλέον ολόκληρες χρονιές που τα παιδιά δεν έχουν καθηγητές χημείας η φυσικής, που τα κτήρια είναι κρύα κ θυμίζουν φριχτες κ απάνθρωπες φυλακές, που τουρτουρίζουν τα παιδιά απ’ το κρύο και απ’ την έλλειψη θαλπωρής.

Δεν αντιδρούμε όταν πετάνε έναν άνθρωπο απ’ το λεωφορείο γιατί δεν είχε εισιτήριο και σκοτώνεται. Δεν αντιδρούμε όταν οι φύλακες μας έχουν γεμίσει με ανθρώπους που χρωστάνε στις τράπεζες, ενώ παιδοβιαστες είναι ελεύθεροι έξω. Δεν αντιδρούμε όταν το κράτος αφήνει τους πετρελαιοκρατορες να έχουν «ανέλπιστα υπερκέρδη» κ εμείς να πληρώνουμε την βενζίνη σχεδόν 3€ το λίτρο (λίγο έλλειψε να φτάσει εκεί).

renesi-1.jpg

Δεν αντιδρούμε όταν οι ιδιωτικοποιήσεις των παροχών ρεύματος μας έφεραν στη θέση να δουλεύουμε για να πληρώνουμε τους παρόχους κ να μην περισσεύει ψίχουλο. Δεν αντιδρούμε όταν οι πολιτικοί μας εκπρόσωποι μας ευτελίζουν εμπαίζοντας με τη νοημοσύνη μας με όλους τους τρόπους. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ! Δεν αντιδρούμε όταν αντί για πυροσβέστες, δασολόγους, δάσκαλους κ γιατρούς, το κράτος προσλαμβάνει παππάδες κ αστυνομικούς.

renesi-(7).jpg

Δεν αντιδρούμε όταν οι ταλαίπωροι καίγονται ζωντανοί από σόμπες για να βγάλουν τη νύχτα. Δεν αντιδρούμε που στέλνουμε όπλα σε έναν ξένο πόλεμο ξένων συμφερόντων. Δεν αντιδρούμε που η κατάντιας της κοινωνίας μας είναι πλέον τέτοια που αν πας να μπεις στο πλοίο τελευταία στιγμή, προτιμούν να σε σκοτώσουν απ’ το να σε διαχειριστούν..(έχουμε και δουλειές ρε αδερφέ).

Αλλά μην τυχόν κ μας κλείσουν τη θέση του παρκινγκ, θα γίνει ο κακός, χαμός. Θα τους πάρει κ θα τους σηκώσει τους παρτακηδες. Άιντε γιατί τους τα ‘χω μαζεμένα. Κάνουν ότι γουστάρουν.

ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ. ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗ. ΜΙΑ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΑ ΛΑΣΠΟΝΕΡΑ».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved