Συγκλονισμένος ο Χαλκιάς: «Στυγνή δολοφονία, γιατί; Ξεπέρασαν ακόμα και το πιο θανάσιμο αμάρτημα»
KOSMAS KOUMIANOS
Showbiz

Συγκλονισμένος ο Χαλκιάς: «Στυγνή δολοφονία, γιατί; Ξεπέρασαν ακόμα και το πιο θανάσιμο αμάρτημα»

Οργή και θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του 36χρονου Αντώνη στην προσπάθειά του να μπει στο πλοίο, Blue Horizon, όπου μέλη του πληρώματος τον πέταξαν στη θάλασσα και πνίγηκε και συγκλονισμένος από το αποτρόπαιο περιστατικό δηλώνει ο Τάσος Χαλκιάς.

«Τι να χαρείς , πώς να σκεφτείς, στ’ αλήθεια πας να κοιμηθείς!! Περίσσεψε ή ασέλγεια ή ασέβεια ή ύβρις !!! Ξεπέρασαν το αμάρτημα, ακόμα και το πιο θανάσιμο !! Μα είναι ή Ζωή αλίμονο, ή ανθρώπινη Ζωή!

1686560057079-469148419-xalkias.jpg

Ή πράξη έχει όνομα, έγκλημα, το έγκλημα έχει κατηγορία, ΣΤΥΓΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ !!!!! Άλλη μια αδικοχαμένη ανθρώπινη Ζωή !!! ΓΙΑΤΙ; Από το τίποτα, από το πουθενά !!! ΓΙΑΤΙ; Δεν έχει καμία σημασία ποιος ακριβώς ήταν!!!

Ήταν ένας άνθρωπος! Τι κρίμα μεγάλε Ποιητή, δεν κάρπισαν οι στίχοι σου !!! Έχουμε πολλούς Βαρβάρους να πολεμήσουμε ακόμα !!!!! Βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια τού αδικοχαμένου Αντώνη Καρυώτη» έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε την ανάρτηση του Τάσου Χαλκιά παρακάτω

xalkias.jpg

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά. Όπως φαίνεται από τα βίντεο ντοκουμέντα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο 36χρονος ανεβαίνει τρέχοντας πάνω στον καταπέλτη του πλοίου, το οποίο αναχωρούσε για το Ηράκλειο Κρήτης.

Δύο από τα μέλη του πληρώματος αρχίζουν να τον απωθούν, όμως ο άτυχος άντρας προσπαθεί να ξαναμπεί. Κι ενώ ο καταπέλτης αρχίζει να σηκώνεται, ο άνδρας επιχειρεί να ανέβει ξανά στο πλοίο, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νερό, ενώ οι κύριες μηχανές του πλοίου βρισκόταν εν κινήσει.

Λίγο αργότερα, ο 36χρονος ανασύρθηκε νεκρός.

Τα βίντεο από το αποτρόπαιο περιστατικό κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει συγκλονίσει τους πάντες.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved