Δημήτρης Κοντολάζος: «Είχα πάει στην Πάνια στο Alter και δεν ένιωσα καλά»
Showbiz

Δημήτρης Κοντολάζος: «Είχα πάει στην Πάνια στο Alter και δεν ένιωσα καλά»

Ο Δημήτρης Κοντολάζος παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μουσική σήμερα ενώ απάντησε στην ερώτηση αν θα έκανε ποτέ του ντουέτο με έναν τράπερ.

  • Γιατί ακούμε στα ραδιόφωνα πλέον τα ίδια τραγούδια;

Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτή η επιλογή. Δεν ξέρω αν πληρώνουν οι δισκογραφικές ή κάποιοι άλλοι άνθρωποι, αλλά σίγουρα ακούμε τα ίδια τραγούδια. Και κατά σύμπτωση ακούμε τραγουδιστές και τραγουδίστριες όταν εμφανίζονται σε μαγαζιά.

Τώρα για παράδειγμα δεν ακούω τον Βασίλη Καρρά. Όταν ήταν με τον Πλούταρχο τον άκουγα συνέχεια, ψέματα να πω; Προωθούνται κάποιοι, δεν είναι κακό, αλλά δεν είναι και δίκαιο. Το θέμα είναι όχι ποιοι παίζονται, αλλά τι τραγούδια παίζονται. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι δεν υπάρχει λαϊκό τραγούδι. Έχουν κυνηγήσει το μπουζούκι λες και είναι ο έξω από εδώ, κάτι κακό.

kontolazos.jpg
  • Θα κάνατε ποτέ ντουέτο με τράπερ;

Στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ. Δεν είναι κάτι που με τρελαίνει να το κάνω. Θέλω να λέω λαϊκά τραγούδια όπως έκανα. Δεν είναι κάτι τέτοιο ούτε στα σχέδια, ούτε στο μυαλό μου. Τα τραπ και τα ραπ είναι στη μόδα, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί το λαικό τραγούδι να μπλέξει με αυτά.

  • Θα παίρνατε μέρος σαν κριτής σε κάποιο talent show;

Όχι δεν θέλω. Δεν μου έχουν γίνει απευθείας προτάσεις, κάποια στιγμή λόγω του Καρβέλα είχα πάει στην φίλη μου την Αννίτα Πάνια στο Alter και δεν ένιωσα ιδιαίτερα καλά. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μπορώ να κρίνω και να κόβω τα όνειρα κάποιων ανθρώπων που θέλουν να γίνουν τραγουδιστές και τραγουδίστριες, είτε αξίζουν είτε δεν αξίζουν. Θα σου ξεφύγει κάποια κουβέντα και θα πληγώσεις ένα παιδί, είπε ο Δημήτρης Κοντολάζος στο Λοιπόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved