Blue Horizon: Ξεσπά η Καίτη Γαρμπή για τον Αντώνη! «Το θηρίο δεν είναι δίπλα μας, είναι μέσα μας»
Showbiz

Blue Horizon: Ξεσπά η Καίτη Γαρμπή για τον Αντώνη! «Το θηρίο δεν είναι δίπλα μας, είναι μέσα μας»

Τη δολοφονία του 36χρονου άτυχου Αντώνη από το πλήρωμα της Blue Horizon στον Πειραιά το βράδυ της Τρίτης (5/9) σχολίασε με την οργή της να ξεχειλίζει, η Καίτη Γαρμπή.

«Απορούν γιατί άνθρωποι με εξουσία τους φέρονται άσχημα και όταν αποκτούν οι ίδιοι εξουσία φέρονται ακόμη χειρότερα. Τα χέρια που έσπρωξαν τον Αντώνη χωρίς δεύτερη σκέψη στη θάλασσα δεν ανήκουν σε κάποιον αόρατο κρατικό οργανισμό αλλά σε έναν εργαζόμενο μιας εταιρείας, έναν άνθρωπο από αυτούς που συναντάμε στο σούπερ μάρκετ ή σε κάποιο φιλικό σπίτι.

Αποφάσισε με τον δικό του τρόπο να πετάξει έναν άνθρωπο κι έπειτα ξεκίνησαν το ταξίδι τους. Ανενόχλητοι, χωρίς ευθύνη, χωρίς έγνοια. Το θηρίο δεν είναι δίπλα μας, είναι μέσα μας και πλέον τρώει τα πάντα με πρώτο πράγμα την ανθρωπιά μας. Άνθρωπος στη θάλασσα υπήρξε στη στεριά όμως πουθενά», έγραψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό ξεσπώντας!

Δες το story της

garbi.jpg

Η αδερφή του 36χρονου παραμένει συντετριμμένη. Έχασε το μεγαλύτερο στήριγμα της ζωής της. Τον άνθρωπο που για εκείνη ήταν αδερφός και ταυτόχρονα ο καλύτερος φίλος της.

«Το έμαθα από τον αδερφό μου τον μεγάλο, τον Νικολή. Τι να πω;» λέει κλαίγοντας η αδελφή του θύματος στο Live News

Ο χρόνος για τα μέλη της οικογένειας έχει σταματήσει στο βράδυ της περασμένης Τρίτης. Όταν ένα από τα αδέρφια του 36χρονου ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά για το μακάβριο τέλος του Αντώνη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved