Τένια Μακρή: «Νιώθω ευγνώμων που μου δόθηκε το βήμα να βγω στην τηλεόραση»
Showbiz

Τένια Μακρή: «Νιώθω ευγνώμων που μου δόθηκε το βήμα να βγω στην τηλεόραση»

Η Τένια Μακρή παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην τηλεόραση αλλά και στους λόγους που θεωρεί ότι η βία έχει κορυφωθεί στις μέρες μας.

  • Γιατί πιστεύετε πως έχει κορυφωθεί η βία στις ημέρες μας;

Είναι αποτέλεσμα της μακροχρόνιας καραντίνας και του εγκλεισμού και όχι μόνο. Αν μιλήσουμε γι’ αυτόν εδώ τον τόπο, ο Έλληνας έχει ταλαιπωρηθεί από πολλές καταστάσεις κοινωνικές. Αν ξεκινήσουμε από την οικονομική κρίση, ερχόμαστε στην καραντίνα και τώρα στην ενεργειακή κρίση. Βρισκόμαστε συνεχώς σε μια κατάσταση αβεβαιότητας. Η βία υπήρχε πάντα μέσα στην οικογένεια, απλώς με το να ζήσουν τα άτομα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σ’ ένα συγκεκριμένο χώρο έγκλειστοι, δημιουργήθηκε τριβή.

Είχαν λοιπόν την ευκαιρία να γνωριστούν ακόμα περισσότερο. Είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν ακόμη περισσότερο τα θέματά τους και τις συγκρουσιακές σχέσεις που είχανε μεταξύ τους. Οπότε λοιπόν αυτή η βία πραγματικά κορυφώθηκε. Και να φανταστείτε ότι ακόμη θα δούμε και πολύ πιο ισχυρές μορφές βίας. Είχα πει κάποτε ότι ξεκινήσαμε από την ενδοοικογενειακή βία. Πήγαμε στις γυναικοκτονίες και είδαμε και τους βιασμούς των μικρών παιδιών. Βλέπουμε λοιπόν ότι υπάρχει μια κλιμάκωση της βίας που κάθε φορά που ακούμε ένα τέτοιο γεγονός, νιώθουμε μια γροθιά στο στομάχι.

  • Η τηλεόραση τι σας έχει προσφέρει στη πολύχρονη πορεία σας;

Εκείνο για το οποίο τουλάχιστον εγώ είμαι ευγνώμων από την τηλεόραση, είναι ότι μου δόθηκε η ευκαιρία να δείξω τη χρησιμότητα της ψυχολογίας στον άνθρωπο και να ανοίξει ο δρόμος. Να δουν οι άνθρωποι ότι η ψυχολογία δεν είναι πια ένα στίγμα, αλλά ένας τρόπος για να νιώσουν καλύτερα με τον εαυτό τους και να τακτοποιήσουν κάποια θέματα δικά τους.

Γι’ αυτό λοιπόν πραγματικά νιώθω πάρα πολύ ευγνώμων που μου δόθηκε το βήμα και θεωρώ ότι πρωτοπόρησε η ελληνική τηλεόραση με τη δική μου την παρουσία πάνω στο κομμάτι αυτό. Αυτό λοιπόν, είχε σαν αποτέλεσμα αφενός μεν να αναγνωριστεί η δουλειά μου και αφετέρου να αναγνωριστώ και εγώ η ίδια ως άτομο, οπότε αυτό ήταν αρκετά βοηθητικό και είμαι πάρα πολύ ευγνώμων, είπε η Τένια Μακρή στο Λοιπόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved