Blue Horizon: Η «ωμή» αλήθεια του Μικρούτσικου: «Αυτή είναι η Ελλάδα της απανθρωπιάς. Αίσχος»
Showbiz

Blue Horizon: Η «ωμή» αλήθεια του Μικρούτσικου: «Αυτή είναι η Ελλάδα της απανθρωπιάς. Αίσχος»

Εξαγριωμένος είναι ο κόσμος με τη στυγνή δολοφονία στο Blue Horizon.

Ο 36χρονος Αντώνης βρήκε φρικτό θάνατο όταν στην προσπάθειά του να μπει στο πλοίο με προορισμό την Κρήτη, τον έριξαν στη θάλασσα με αποτέλεσμα τον πνιγμό του.

mikoroutsikos-4.jpg

Σύσσωμη η showbiz εκφράζει τον αποτροπιασμό της. Ανάμεσά τους και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος για μια ακόμη φορά είπα «ωμά» την αλήθεια.

«Για άλλους καθυστερούν τον απόπλου και για άλλους το τίμημα είναι σπρώξιμο στην θάλασσα και δολοφονία.Αυτη είναι η Ελλάδα της ισονομίας της ισοτιμίας και της απανθρωπιας. Αισχος!!!», έγραψε.

Δες την ανάρτησή του

https://www.instagram.com/p/Cw5ojGcLZ-d/

Το πρόωρο, άδικο και βάρβαρο τέλος του έχει συντρίψει τους δικούς του ανθρώπους στην Κρήτη, που προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν όλα όσα συνέβησαν στο λιμάνι του Πειραιά. Όταν ο Αντώνης βρέθηκε στο κενό από ένα σπρώξιμο που αποδείχθηκε δολοφονικό.

«Να μην βγουν από την φυλακή ποτέ, να σαπίσουν εκεί μέσα θέλω» δήλωσε η αδελφή του, Ειρήνη. Κανείς δεν μπορεί να συμβιβαστεί με αυτό που έχει συμβεί. Κανείς δεν μπορεί να κρύψει το θυμό του από τις εικόνες φρίκης του εγκλήματος στο μεγάλο λιμάνι. Συγγενείς και φίλοι του αδικοχαμένου Αντώνη απαιτούν, όπως λένε στην κάμερα του Live News, την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι ευθύνονται.

«Να κάτσουν ισόβια μέσα», είπε ο κουνιάδος του 36χρονου. Η αδερφή του 36χρονου παραμένει συντετριμμένη. Έχασε το μεγαλύτερο στήριγμα της ζωής της. Τον άνθρωπο που για εκείνη ήταν αδερφός και ταυτόχρονα ο καλύτερος φίλος της.

«Το έμαθα από τον αδερφό μου τον μεγάλο, τον Νικολή. Τι να πω;» λέει κλαίγοντας η αδελφή του θύματος. Ο χρόνος για τα μέλη της οικογένειας έχει σταματήσει στο βράδυ της περασμένης Τρίτης. Όταν ένα από τα αδέρφια του 36χρονου ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά για το μακάβριο τέλος του Αντώνη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved