Showbiz

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η έκκληση για βοήθεια: «Όποιος βρίσκεται εκεί κοντά…»

Gossip-tv Team

Κακοκαιρία: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και ανέφερε τα μηνύματα που της στέλνουν κάτοικοι που είναι εγκλωβισμένοι στην περιοχή της Καρδίτσας

Η ηθοποιός φανερά συγκλονισμένη τόνισε:

«Παιδιά τι γίνεται; Μου στέλνουν μηνύματα από την Καρδίτσα, από διάφορα χωριά με μωρά παιδιά και είναι μια συγκεκριμένη γυναίκα που μου λέει πως είναι 13 άτομα εγκλωβισμένοι και ανάμεσα σε αυτoύς είναι ηλικιωμένοι, παιδιά κάτω του ενός έτους. Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι έγκυος, είναι εγκλωβισμένοι στα σπίτια και δεν πάει κανένας».

anastasopoulou2.jpg

Και συνέχισε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Όποιος μπορεί να πάει να βοηθήσει, έχω μιλήσει με ανθρώπους που έχουν βάρκες και μεγάλα οχήματα που μπορούν να φτάσουν μέχρι εκεί. Κάνω έκκληση σε κάποιον που μπορεί να βρίσκεται εκεί κοντά και μπορεί να πάει να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους. Το πιο λυπηρό από όλα και το πιο συγκινητικό είναι ότι μου λέει αυτή η γυναίκα πως υπάρχουν άνθρωποι που είναι σε χειρότερη κατάσταση και σε μεγαλύτερη ανάγκη. Σας παρακαλώ πολύ, αν δείτε αυτό το μήνυμα, κάντε κάτι. Στον Παλαμά Καρδίτσας».

1675202028444-301868648-PINELOPI-ANASTASOPOULOU.jpg

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved