Δέσποινα Βανδή: Η συγκλονιστική φώτο από την πλημμυρισμένη Καρδίτσα – «Ασύλληπτο»
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Η συγκλονιστική φώτο από την πλημμυρισμένη Καρδίτσα – «Ασύλληπτο»

 

Κακοκαιρία Daniel: Μουδιασμένη είναι και η Δέσποινα Βανδή με τις πλημμυρισμένες περιοχές σε Βόλο, Πήλιο και Καρδίτσα.

Το βράδυ της Πέμπτης, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια συγκλονιστική φωτογραφία από την πλημμυρισμένη Καρδίτσα και σχολίασε: «Ασύλληπτο».

Η τραγουδίστρια γνωρίζει καλά αυτά τα μέρη, αφού τα δύο τελευταία καλοκαίρια περνά ξέγνοιαστες στιγμές στο Πήλιο με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη, εκεί όπου έχει σπίτι το ζευγάρι, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Λίνα Πρίντζου, η οποία δημοσιεύει και η ίδια βίντεο και δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή του Πηλίου.

desp1navandi_334748412_1315268442353011_88363581421806098_n.jpg

H τραγουδίστρια συγκλονισμένη από τις πλημμυρισμένες περιοχές της Θεσσαλίας έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και δείτε την παρακάτω.

vandii-901x1536.webp

Δραματικές είναι οι στιγμές που βιώνουν οι κάτοικοι των χωριών της Καρδίτσας. Πολλά είναι τα χωριά που έχουν «βυθιστεί» κάτω από τα νερά, τα οποία έχουν καλύψει τα πάντα.

Οι κάτοικοι έτρεξαν στις στέγες των σπιτιών τους για να σωθούν από τη στάθμη του νερού που ανέβαινε επικίνδυνα. Συμπολίτες μας βίωσαν και βιώνουν εφιαλτικές στιγμές και οι εικόνες διάσωσης είναι συγκλονιστικές.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved