Κακοκαιρία - Βισκαδουράκης: «Γκρεμίστηκε το σπίτι της γιαγιάς μας. Τα πεθερικά μου περνάνε δύσκολα»
Showbiz

Κακοκαιρία - Βισκαδουράκης: «Γκρεμίστηκε το σπίτι της γιαγιάς μας. Τα πεθερικά μου περνάνε δύσκολα»

Κακοκαιρία: O Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε για την καταστροφή στην Καρδίτσα από την έντονη βροχόπτωση.

Τα πεθερικά του ηθοποιού κατάγονται από τον Βλοχό Καρδίτσας και ανέφερε στην εκπομπή, Ώρα Ελλάδος:

«Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον Παλαμά, σε ένα δυάρι, σε κάποια συγγενικά τους πρόσωπα. Από χθες δεν έχουν νερό, είναι πολύ δύσκολες οι καταστάσεις, είναι δραματικές οι στιγμές, οι άνθρωποι έχουν πάθει σοκ».

Και υπογράμμισε ο Θανάσης Βισκαδουράκης: «Εγώ από τότε που γνώρισα τα πεθερικά μου έλεγαν “βάρδα μη ρίξει ο Θεός πολλή βροχή”. Έχω ζήσει δύο στιγμές τέτοιες, φτάσαμε στο αμήν και δεν πνιγήκαμε, με τον ΙΑΝΟ. Οι καταστάσεις τότε ήταν τρομερές, το είχα ζήσει. Από εδώ και πέρα τι γίνεται».

viskadourakis.jpg

Μάλιστα στην εκπομπή του Open μίλησε και η κουνιάδα του Μελίνα, η οποία βρισκόταν στο Βλοχό: «Καταστραφήκαμε όλοι. Η κατάσταση μπορεί να είναι και χειρότερη από αυτή που περιγράφει ο Θανάσης. Πετάνε ελικόπτερα από χθες, υπάρχουν άνθρωποι στις ταράτσες χωρίς νερό, παιδιά, έγκυες γυναίκες. Εμείς φιλοξενούμαστε σε ένα σπίτι που είναι ψηλά, σε λίγο δεν θα έχουμε νερό να πιούμε. Έχει ξεκινήσει επιχείρηση απεγκλωβισμού. Υπάρχει βοήθεια, όμως δυστυχώς αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι υπάρχουν και νεκροί. Εδώ στον Παλαμά και στη Μεταμόρφωση μας είπαν ότι υπάρχουν».

viskadourakis-kentriki.jpg

Και κατέληξε λέγοντας: «Τη δική μας γιαγιά την αφήσαμε σε ένα παλιό διόροφο, το οποίο μας ενημέρωσαν ότι όταν φύγαμε έπεσε και τη διέσωσαν με μία βάρκα από γνωστό πολυκατάστημα παιχνιδιών. Μου είπαν όνομα ανθρώπου και της μητέρας του ότι τους καταπλάκωσε το σπίτι τους».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved