Αγγελόπουλος - Βαμβακούση: Η γνωριμία μέσω του πατέρα Δημήτριου, ο έρωτας και ο γάμος στο Λυκαβηττό
Showbiz

Αγγελόπουλος - Βαμβακούση: Η γνωριμία μέσω του πατέρα Δημήτριου, ο έρωτας και ο γάμος στο Λυκαβηττό

Μια ευχάριστη έκπληξη μας επιφύλασσαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση καθώς εκεί που δεν μιλούσαν καν για τη σχέση τους, ανακοινώθηκε ότι παντρεύτηκαν.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε μέσω ενός εκ των δύο κουμπάρων, ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας το προσκλητήριο του γάμου, στο οποίο διαβάσαμε ότι ο γάμος θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό. Κουμπάροι θα είναι ο δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας και η Ειρήνη Λουπασάκη.

Ο ναός στον οποίο θα γίνει η τελετή του γάμου δεν επιλέχθηκε τυχαία καθώς ήταν εκεί που το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Καταλυτικό ρόλο στην γνωριμία τους έπαιξε και ο πατέρας Δημήτριος.

danos.jpg

«Δεν έτυχε να γνωριστούμε σε κοινή παρέα, κάπου έξω ή μέσα σε κάποιο πλατό. Ο λόγος που γνωριστήκαμε ήταν ο πατέρας Δημήτριος που ήταν στον Λυκαβηττό, ένας ιερέας που βοηθά κόσμο», δήλωσε πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξή της η Δήμητρα Βαμβακούση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να συμπληρώνει:

«Έχουμε κοινό πνευματικό και δεν το γνώριζα. Βρεθήκαμε στο ίδιο μέρος για το εξαιτίας του πατέρα και του προσκυνήματος αυτού. Μας έβαλε κι εμάς ως προσκυνητές να προσπαθούμε να μάθουμε για ποιον λόγο γίνεται η απομάκρυνση και έτσι μετά ήρθε και το διαφημιστικό».

Ο έρωτας του ζευγαριού ήταν κεραυνοβόλος και έτσι σύντομα αποφάσισαν να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Δείτε και το προσκλητήριό τους για άλλη μια φορά στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved