Αναστασοπούλου: Πήρε τη βάρκα του από την Αθήνα και πήγε να βρει τους ανθρώπους. Είναι ο ήρωάς μου!
Showbiz

Αναστασοπούλου: Πήρε τη βάρκα του από την Αθήνα και πήγε να βρει τους ανθρώπους. Είναι ο ήρωάς μου!

 

Κακοκαιρία Daniel: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δέχθηκε πολλά μηνύματα στα social media από κατοίκους που ζητούσαν βοήθεια, αφού ήταν εγκλωβισμένοι στην πλημμυρισμένη Καρδίτσα.

Η ηθοποιός σήμερα, 8 Σεπτεμβρίου δημοσίευσε νέα stories και ευχαρίστησε τον Σπύρο, ο οποίος από την Αθήνα, πήγε με τη βάρκα του για να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό των συνανθρώπων μας.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τόνισε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ που ρωτάτε για τους ανθρώπους που είχαν ανάγκη και μου έστελναν μηνύματα για βοήθεια. Είναι πολύ καλά αυτή τη στιγμή, κατάφερε ο Σπύρος με τη βάρκα του από την Αθήνα να σώσει τους ανθρώπους αυτούς και είμαι πάρα πολύ ευγνώμων που υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Σπύρο. Θέλω να σας πω ότι ο στρατός είναι εκεί αλλά δεν κάνει τίποτα. Κορόιδευαν που ο άνθρωπος πήρε τη βάρκα του και πήγε να βοηθήσει.

anastasopoulou

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Και πρόσθεσε: «Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω δημόσια τον Σπύρο, γι’ αυτό και να σας πω ότι ο άνθρωπος μου είπε ότι δεν μπορούμε να στέλνουμε μακαρόνια, ρύζια και τέτοια, χρειάζονται ξηρά τροφή, σνακ, ότι μπορεί να φαγωθεί εκείνη την ώρα. Επίσης, χρειάζονται σκυλοτροφές και γατοτροφές γιατί είναι πάρα πολλά ζώα στα μπαλκόνια και δεν έχουν να φάνε τίποτα».

anastasopoulou-kentriki.jpg

Και δημοσίευσε ένα βίντεο που της έστειλε ο Σπύρος και είναι μέσα στη βάρκα και σχολίασε: «Ο Σπύρος άφησε την οικογένειά του στην Αθήνα από χθες, πήρε τη βάρκα του και πήγε να βρει τους ανθρώπους που σας έλεγα χθες. Είναι ο ήρωάς μου, ο ήρωας όλων μας. Να είχαμε λίγο από την ανιδιοτέλειά του».

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved