Πάμελα: Βαρύ πένθος για την τραγουδίστρια - Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της
Showbiz

Πάμελα: Βαρύ πένθος για την τραγουδίστρια - Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της

Δύσκολες ώρες για την Πάμελα.

Βαρύ πένθος για την οικογένειά της. Έφυγε από τη ζωή ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, ο πατέρας της. Ο πατέρας της άφησε την τελευταία του πνοή στις 31 Αυγούστου και σήμερα, 8 Σεπτεμβρίου κηδεύεται.

Η ίδια η Πάμελα δημοσίευσε φωτογραφία του πατέρα της και το κηδειόχαρτο και θέλησε να τον αποχαιρετήσει και διαδικτυακά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facecook γράφοντας:

«Αντίο στον αγαπημένο μου πατέρα, τον Ιωάννη Μελλο, έναν αξιοπρεπέστατο gentleman, άνθρωπο της προκοπής και της προσφοράς.

Ένας πραγματικός ΛΕΒΕΝΤΗΣ, έφυγε από αυτόν τον κόσμο στις 31/08/2023 πλήρης ημερών και έργων. Ο πατέρας μου ήταν πάντα ένα παράδειγμα υπερηφάνειας, δύναμης και αγάπης.

201003161009060.3044_PAMELA_1232010.jpg

Ενσάρκωση του αμερικανικού ονείρου διατήρησε έντονη την αγάπη για την Ελλάδα και προσέφερε σημαντικά τόσο στην οικογένεια του όσο και στην ελληνική κοινότητα της Αμερικής.

Αγαπούσε τα εγγόνια του, τον χορό, και ήταν λάτρης της μουσικής. Οι στιγμές που περνούσαμε μαζί τραγουδώντας, χορεύοντας και απολαμβάνοντας τη μουσική θα μείνουν αξέχαστες.

Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν τον πόνο που νιώθω αυτή τη στιγμή, αλλά η αγάπη και ο σεβασμός που είχα για εσένα, πατέρα, θα συνεχίσουν να με καθοδηγούν.

Σε αγαπώ, πατέρα, και θα μείνεις πάντα στην καρδιά μου.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας μπαμπά!!

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Πορο, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, στις 11 πμ» και δημοσίευσε φωτογραφία του πατέρα της.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της τραγουδίστριας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved