Κοντιζάς: Το ανατριχιαστικό ποστ μετά την κτηνωδία στο Blue Horizon – Η φωτό με το γιο του στο πλοίο
Showbiz

Κοντιζάς: Το ανατριχιαστικό ποστ μετά την κτηνωδία στο Blue Horizon – Η φωτό με το γιο του στο πλοίο

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα στην Κρήτη συγγενείς και φίλοι στον 36χρονο Αντώνη που έπεσε θύμα εν ψυχρώ δολοφονίας όταν κάποιοι αποφάσισαν να τον πετάξουν στη θάλασσα.

Από το πρώτο λεπτό της είδησης τα social media έχουν γεμίζει από μηνύματα πόνου, οργής και θλίψης για το περιστατικό αυτό που δεν το χωρά ανθρώπου νους.

scontizas_293180329_762757871513238_3190599720136936318_n.jpg

Ανάμεσά σε αυτούς και ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος με έναν δικό του τρόπο εξέφρασε τη λύπη του και την οργή του, παρακολουθώντας αποσβολωμένος όσα συμβαίνουν στη χώρα που μεγαλώνει τα παιδιά του. Ανέβασε μια φωτογραφία με τον γιο του στο πλοίο και η λεζάντα του ήταν ανατριχιαστική. «Τα λέμε στο πλοίο. Θα φοράω το αγαπημένο μου παντελόνι. Δεν με χάνεις.

ΥΓ Ελπίζω να προλάβω», έγραψε.

Δες το ποστ του

https://www.instagram.com/p/Cw7i0rKMD0U/

Όπως λέει στο MEGA ο φίλος του 36χρονου, Βασίλης Παπαχρήστος, ο αδικοχαμένος νεαρός ήταν αγαπητός σε όλους και δεν προκαλούσε ποτέ.

«Είχε κανονικά εισιτήριο, κατέβηκε για 5 λεπτά να δει έναν φίλο του. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι έγινε, έχω χάσει τα λόγια μου. Το μόνο που ζητάμε είναι δικαιοσύνη, να δικαστούν αυτοί οι άνθρωποι».

Όπως λέει ο ίδιος, ο 36χρονος ανέβαινε συχνά στην Αθήνα.

«Συνέχεια ανέβαινε κατέβαινε στην Αθήνα. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Πάντα με το χαμόγελό του ήταν».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved