Το gossip-tv στην avant premiere της νέας ταινίας του Γούντι Άλεν στην Αίγλη Ζαππείου
Showbiz

Το gossip-tv στην avant premiere της νέας ταινίας του Γούντι Άλεν στην Αίγλη Ζαππείου

Στο ελληνικό κοινό παρουσίασε απόψε (8-09) τη νέα ταινία του με τίτλο «Γυρίσματα της Τύχης» ο Γούντι Άλεν.

Πιο συγκεκριμένα, ο εμβληματικός σκηνοθέτης προλόγισε την προβολή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στο θερινό σινεμά Αίγλη στο Ζάππειο, προτού κυκλοφορήσει η ταινία στις 27/9.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την εταιρία διανομής Σπέντζος Φιλμ σε συνεργασία με το 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - "Νύχτες Πρεμιέρας". Το Gossip-tv έχει τη χαρά και την τιμή να είναι «παρών» στην υπέροχη αυτή εκδήλωση!

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-892023-92822-mm.jpg

Κατά την είσοδό του στο χώρο όλοι οι καλεσμένοι σηκώθηκαν όρθιοι και δεν σταμάτησαν να τον χειροκροτούν ενώ όσο εκείνος μιλούσε κανείς δεν κάθισε στη θέση του ως ένδειξη σεβασμού.

Ο Γούντι Άλεν είπε ανάμεσα σε άλλα πως η επίσκεψή του στην Αθήνα έχει να κάνει με την συναυλία του στο Ηρώδειο το βράδυ του Σαββάτου (9-09). Αναφέρθηκε στην ταινία του επισημαίνοντας πως είναι γυρισμένη εξ ολοκλήρου στα γαλλικά ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε να κάνει και μια ταινία στην Αθήνα. Αφού ολοκλήρωσε τον λόγο του αποχώρησε από την αίθουσα.

Δες το βίντεο που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά

Φυσικά εκεί βρέθηκαν και πολλοί επώνυμοι.

Ανάμεσά τους η Δανάη Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, η Ελένη Ράντου, η Βάσω Καβαλιεράτου, ο Νίκος Περράκης, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Ναταλία Αργυράκη, ο Αντίνοος Αλμπάνης, η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια, η Βαλέρια Χριστοδουλίδου, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, η Μιμή Ντενίση και άλλοι.

Δες φωτογραφίες

Φωτογραφικό υλικό κατά την είσοδό του

Τα “Γυρίσματα της Τύχης” μιλάνε για τον σημαντικό ρόλο που παίζουν οι ευκαιρίες, αλλά και η τύχη στη ζωή μας. Η Φανί (Λου ντε Λάαζ) και ο Ζαν (Μελβίλ Πουπό) μοιάζουν με το ιδανικό παντρεμένο ζευγάρι – είναι και οι δύο επαγγελματικά καταξιωμένοι, ζουν σε ένα πανέμορφο διαμέρισμα σε μια προνομιούχα γειτονιά του Παρισιού και δείχνουν να είναι τόσο ερωτευμένοι όσο ήταν όταν πρωτογνωρίστηκαν. Αλλά όταν η Φανί συναντά τελείως τυχαία στο δρόμο τον Αλέν (Νιλς Σνάιντερ), έναν πρώην συμμαθητή της από το γυμνάσιο, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Σύντομα θα αρχίσουν να βρίσκονται και έρχονται όλο και πιο κοντά…

Σημειώνεται ότι τα «Γυρίσματα της τύχης» είναι η πρώτη ταινία του 88χρονου Γούντι Άλεν που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στα γαλλικά και στο αγαπημένο του Παρίσι.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved