Το ψάθινο καπέλο της Σταμάτη, η βόλτα με τη μηχανή για τον Σχίζα και το πάρτι της Παναγιώταρου
Showbiz

Το ψάθινο καπέλο της Σταμάτη, η βόλτα με τη μηχανή για τον Σχίζα και το πάρτι της Παναγιώταρου

Μέρες και νύχτες των επωνύμων μέσα από όμορφα φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv πανταχού παρών έγινε μάρτυρας ωραίων συναντήσεων αλλά και πιο μοναχικών εξόδων.

Στο κέντρο της Αθήνας απαθανατίσαμε τη Σάσα Σταμάτη με υπέροχο καλοκαιρινό look και με αξεσουάρ που ζηλέψαμε.

4423_SASA_STAMATI_3082023.jpg

Πιο συγκεκριμένα η όμορφη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος απόλαυσε τη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας φορώντας ένα απίθανο καλοκαιρινό φόρεμα και ένα ψάθινο καπέλο. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μοναδικές εσπαντρίγιες σε κίτρινο χρώμα.

Δες την στη galley

Σε σόλο έξοδο πετύχαμε και τον Στάθη Σχίζα. Ο πρώην παίκτης του Survivor κινείται στο κέντρο της Αθήνας με τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του και πάντα με ασφάλεια. Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της στάθμευσης και όπως ήταν φυσικό κέντρισε τα βλέμματα τω περαστικών όχι μόνο με την γοητευτική του παρουσία αλλά και για την εντυπωσιακή μηχανή του.

4229_STATHIS_SXIZAS_1772023.jpg

«Δεν μετανιώνω για πράγματα στη ζωή μου, όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Γύρισα πίσω, για κάποιο λόγο γύρισα πίσω. Δεν μου ταίριαζε εμένα, με τους συγκεκριμένους ανθρώπους που ήμουν εκεί πέρα, να μπορέσω να συμβιώσω. Γύρισα πίσω, ηρέμησε η ψυχή μου. Τελείωσε το παιχνίδι. Τέλος καλό, όλα καλά», είπε ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του

Τέλος, ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πιο εντυπωσιακή από ποτέ στο πάρτι των γενεθλίων της. Το «παρών» σε αυτή την όμορφη βραδιά έδωσαν φίλοι της με την ίδια να απολαμβάνει τη βραδιά. Για την ιδιαίτερη αυτή στιγμή η Αλεξάνδρα επέλεξε ένα φανταστικό μίνι φόρεμα που αναδείκνυε την άψογη σιλουέτα της.

Δες φωτογραφίες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved