Top 5: Η διακοπή της συναυλίας Χατζηνάσιου-Κορκολή, ο γάμος Καψάλη & η σικ εμφάνιση της Βοσκοπούλου
Showbiz

Top 5: Η διακοπή της συναυλίας Χατζηνάσιου-Κορκολή, ο γάμος Καψάλη & η σικ εμφάνιση της Βοσκοπούλου

Top 5: Πολλά ήταν για ακόμα μία εβδομάδα τα θέματα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον σας αυτές τις πραγματικά δύσκολες μέρες που διανύουμε... 

Η πρωτοφανής κακοκαιρία Daniel που έπληξε τη χώρα μας, ήταν ένα από τα γεγονότα που επηρέασαν και τους καλλιτέχνες όπως τον Γιώργο Χατζηνάσιο και τον Στέφανο Κορκολή, που το βράδυ της Τρίτης 5 Σεπτέμβρη δεν κατάφεραν να φέρουν εις πέρας τη συναυλία τους στο Ηρώδειο.

korkolis.jpg

Η συνύπαρξη των δύο καλλιτεχνών, «Πάλι Μαζί», προμήνυε μια ανεπανάληπτη βραδιά γεμάτη συναισθήματα. Ο κόσμος περίμενε πώς και πώς και το Ηρώδειο ήταν κατάμεστο μέχρι που έπιασε βροχή και η συναυλία σταμάτησε στη μέση και ο κόσμος έπρεπε να αποχωρήσει. Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες για το γεγονός έφερε το συγκεκριμένο θέμα πρώτο στην προτίμησή σας.

Στη δεύτερη θέση, σύμφωνα με τα «κλικ» σας, την εβδομάδα που πέρασε, βρέθηκε άλλο ένα αποκλειστικό θέμα, αυτή τη φορά φωτογραφικό που είχε να κάνει με την ωραιότερη μέρα της κοινής ζωής του τραγουδιστή Γιάννη Καψάλη με την εκλεκτή της καρδιάς του. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον τόπο απ' όπου κατάγεται ο Γιάννης Καψάλης, τη Ζίτσα Ιωαννίνων παρουσία στενών συγγενών και φίλων ενώ τα μεγάλα παιδιά του τραγουδιστή ήταν παρανυφάκια στον γάμο.

Τρίτο στην προτίμησή σας ήρθε η σικ εμφάνιση της Μαρίας Βοσκοπούλου στη βάφτιση του γιου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου που έγινε το προηγούμενο Σάββατο (2/9) και ήταν ένα από τα πιο λαμπερά events εκείνου του σαββατοκύριακου.

Στην τέταρτη θέση αναδείξατε το ευτράπελο που συνέβη προ ημερών στη Βίκυ Καγιά στο Φεστιβάλ Βενετίας, όταν η ίδια πόζαρε στο κόκκινο χαλί κάνοντας μία αποκαλυπτική εμφάνιση, αλλά ο υπεύθυνος της φώναζε να φύγει από το συγκεκριμένο σημείο. Όλο το παρασκήνιο και η αντίδραση της παρουσιάστριας, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον σας...

Τέλος, τα όσα συνέβησαν εκτός σκηνής στη μοναδική συναυλία στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 04/09, στο Καλλιμάρμαρο στάδιο έδειξε να σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

SYNAYLIA-ANTONHS-VARDIS.jpg

Μία υπέροχη βραδιά στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved