Showbiz

Σήμερα ο γάμος του Stan με την εκλεκτή της καρδιάς του, Βέρα! Το pre wedding γλέντι με νησιώτικα

Gossip-tv Team

Σήμερα ο Stan, κατά κόσμον Στράτος Αντιπαριώτης παντρεύεται την αγαπημένη του Βέρα Σωτηροπούλου σε ένα μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο. 

Ο γνωστός τραγουδιστής και η όμορφη δικηγόρος θα ενώσουν τις ζωές τους ενώπιον καλών φίλων και στενών συγγενών μετά από περίπου τέσσερα χρόνια σχέσης και χθες από το μεσημέρι στήθηκε στο νησί ένα απίθανο γλέντι με τον Stan να αναλαμβάνει και τη διασκέδαση των καλεσμένων μετά από τραπέζι που παρέθεσε μαζί με τη μέλλουσα σύζυγό του σε συγγενείς και φίλους.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής δεν τραγούδησε κάποια επιτυχία του αλλά παραδοσιακά νησιώτικα τραγούδια, ξεσηκώνοντας τους καλεσμένους οι οποίοι όχι μόνο χόρεψαν αλλά έσπασαν μέχρι και πιάτα, με το κέφι να φτάνει στο ζενίθ.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατάει τη σχέση του όλα αυτά τα χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όμως σήμερα είναι μία ξεχωριστή μέρα και για τους δύο.

Μάλιστα, η όμορφη δικηγόρος προ ημερών έκανε κάτι που δεν συνηθίζει. Συγκεκριμένα μοιράστηκε με τους followers της στιγμιότυπα από το ξεχωριστό bachelorette πάρτι που διοργάνωσαν για εκείνη οι καλές της φίλες προκειμένου να αποχαιρετήσει όπως πρέπει την εργένικη ζωή.

https://www.instagram.com/reel/CvKPRQCAGLM/

Όσο για το pre wedding πάρτι που στήθηκε χθες στην Πάρο, αξίζει να πάρετε μία ιδέα στο βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved