Κορομηλά: Συγκλονισμένη από τις πλημμύρες - Το στιγμιότυπο με τη διάσωση γιαγιάς από τον στρατό
Showbiz

Κορομηλά: Συγκλονισμένη από τις πλημμύρες - Το στιγμιότυπο με τη διάσωση γιαγιάς από τον στρατό

Κακοκαιρία Daniel: Για τέταρτη μέρα οι κάτοικοι των περιοχών που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πλημμύρες στον Θεσσαλικό κάμπο προσπαθούν να βρουν τρόπο για να συνεχίσουν τη ζωή τους αφού όλο τους το βιός είναι θαμμένο κάτω από τόνους νερού μετά τη θεομηνία των προηγούμενων ημερών. 

Όλοι μένουμε αποσβολωμένοι να παρακολουθούμε τα όσα μεταδίδουν τα κανάλια από τις πληγείσες περιοχές, με την Καρδίτσα, τη Λάρισα, το Πήλιο και τον Βόλο να μην έχουν καταφέρει ακόμα να σταθούν στα πόδια τους.

372592421_203458642730651_2570347854627159308_n.jpg

Η απόγνωση, ο φόβος και η αγωνία για το μέλλον είναι καλά φωλιασμένα συναισθήματα στις ψυχές των κατοίκων των παραπάνω περιοχών, με τους υπόλοιπους Έλληνες να κάνουν ό,τι μπορούν για να συνδράμουν στο δράμα που ζουν αυτοί οι άνθρωποι.

Ανάμεσά τους και η Ρούλα Κορομηλά η οποία συνεχίζει να παρακολουθεί συγκλονισμένη τα όσα καταγράφονται από κάμερες και φωτογράφους στις παραπάνω περιοχές.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, με μία μόνο φωτογραφία κατάφερε να συγκινήσει όλους τους followers της.

Πρόκειται για μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται μία ηλικιωμένη να έχει γαντζωθεί από την πλάτη ενός στρατιώτη ο οποίος κατάφερε να τη διασώσει μέσα από την πλημμύρα.

koromila-kakokairia.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved