Καίτη Γαρμπή: Η νέα ανάρτηση, η ακύρωση των συναυλιών και το «χειροκρότημα» που της έφερε αμηχανία
Showbiz

Καίτη Γαρμπή: Η νέα ανάρτηση, η ακύρωση των συναυλιών και το «χειροκρότημα» που της έφερε αμηχανία

Τις προγραμματισμένες συναυλίες της στην Κρήτη αποφάσισε να ακυρώσει η Καίτη Γαρμπή χτες 8/9 με αφορμή τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά αλλά και την κακοκαιρία Daniel.

Η τραγουδίστρια επανήλθε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τονίζοντας πως σε τέτοιες περιπτώσεις “η σιωπή επιβάλλεται” και πως αυτού του είδους το «χειροκρότημα» μόνο αμηχανία της φέρνει.

garmpi.jpg

Καίτη Γαρμπή

Η ίδια έσπευσε να δημοσιεύσει ένα ακόμη μακροσκελές κείμενο καθώς τα σχόλια που έλαβε ήταν αμέτρητα.

«Κάθε φορά που κάνω μια ανάρτηση τα σχόλια είναι ως επί το πλείστον κολακευτικά, υποστηρικτικά και παίρνω και τα εύσημα. Όταν μιλάμε για τα αυτονόητα, για το ηθικό και το ανθρώπινο σε καταστάσεις σαν αυτές που ζούμε τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας, ειλικρινά νιώθω άβολα με το “χειροκρότημα”.

Η δουλειά των καλλιτεχνών είναι συνυφασμένη με τη χαρά και τη διασκέδαση και αυτό που έκανα εγώ με την ακύρωση των εμφανίσεών μας στην Κρήτη που είναι βουτηγμένη στο πένθος για το αδικοχαμένο παλικάρι της, τον Αντώνη και μια πνιγμένη Θεσσαλία που περιμένουμε να φύγουν τα νερά για να αποκαλυφθεί το μέγεθος της τραγωδίας, είναι το αυτονόητο και το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω.

s.jpg

Καίτη Γαρμπή

Η σιωπή μας αυτές τις μέρες επιβάλλεται ως ελάχιστος φόρος τιμής για τους συνανθρώπους μας που έφυγαν, για τη χώρα μας που πνίγεται μέσα στο νερό και τη λάσπη. Η ηθική και η ανθρωπιά πρέπει να είναι παντός καιρού, και όχι όποτε βολεύει τον καθένα μας» έγραψε η Καίτη Γαρμπή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved