Δώρα Τσαμπάζη: Νέα αρχή μαζί με τα παιδιά της 11 μήνες μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη
Showbiz

Δώρα Τσαμπάζη: Νέα αρχή μαζί με τα παιδιά της 11 μήνες μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Την απόφαση της να κάνει μία νέα αρχή μαζί με τα παιδιά της, 11 μήνες μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ανακοίνωσε μέσα από τα social media η Δώρα Τσαμπάζη.

Συγκεκριμένα η σύζυγός του αείμνηστου Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη μετακόμισε μαζί με τα παιδιά της στην Αθήνα αφήνοντας πίσω της τη Θεσσαλονίκη.

Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της καθώς αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή στην Αθήνα μαζί με τα δυο παιδιά της, Ελεάννα και Γιώργο.

nikolaidis3.png

Δώρα Τσαμπάζη - Αλέξανδρος Νικολαΐδης

«Έχοντας τη Θεσσαλονίκη πάντα στην καρδιά μας, αλλά με μια νέα φιλοσοφία απέναντι στα πράγματα, μας έφερε ο δρόμος στην Αθήνα, σε ένα νέο σπίτι, σε μια όμορφη γειτονιά, για μια νέα ζωή, για μια μεγάλη αλλαγή. Για τέσσερα χρόνια τουλάχιστον και μετά ποιος ξέρει; Ίσως γυρίσουμε, ίσως μείνουμε, ίσως πάμε κάπου αλλού…

alexandros-nikolaidis-dora-tsampazi_2.jpg

Οι αλλαγές είναι για να τις τολμάς, για να τις ζεις. Γιατί η ζωή είναι απρόβλεπτη και μέσα σε μια στιγμή μπορεί να μετατραπεί σε εφιάλτης. Μπορεί να χάσεις ανθρώπους, να χάσεις το σπίτι σου, να χάσεις ό,τι μέχρι τώρα είχες ως δεδομένο. Για ποιο λόγο λοιπόν να διστάζεις να ζήσεις; Να φοβάσαι; Και τι νόημα έχει να σχεδιάζεις το μέλλον που ούτως ή άλλως δεν ξέρεις τι θα φέρει, αν δεν τολμάς να αλλάξεις το παρόν; Σπίτι είναι εκεί που συνεχίζεις να ονειρεύεσαι» έγραψε η Δώρα Τσαμπάζη.

Snapinsta.app_376848929_117791184754558_2759293053227696492_n_1080-(1).jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved