Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πρώτη θεία κοινωνία του μικρού Βλάσση - Τα νέα καρέ με τον γιο της
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πρώτη θεία κοινωνία του μικρού Βλάσση - Τα νέα καρέ με τον γιο της

Νέα φωτογραφικά καρέ από την πρώτη θεία κοινωνία του γιου της μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια είναι πιστή στην παράδοση και μόλις λίγες ημέρες από την βάπτιση του μικρού Βλάσση πήγε στην εκκλησία για την πρώτη θεία κοινωνία.

Συγκεκριμένα, μέσα από το προσωπικό της προφίλ κοινοποίησε δύο στιγμιότυπα, στα οποία απεικονίζεται με τον μικρό Βλάσση, που φοράει τα βαφτιστικά του.

1693750577307-309379868-spyropoulou-(8).jpg

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

«Η πρώτη μας κοινωνία» έγραψε και όπως ήταν φυσικό δέχτηκε τις ευχές των διαδικτυακών της φίλων.

Δείτε τα στιγμιότυπα που ανήρτησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

SPYROPOULOU
konstantina-spyropoyloy

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βάφτισαν στο Καβούρι τον γιο τους, που πήρε το όνομα Βλάσσης και η παρουσιάστρια έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα του Open.

«Ο μικρός έκλαψε λιγάκι κατά τη διάρκεια του μυστηρίου. Ήταν μια στιγμή μοναδική για εμάς. Νονοί είναι η αδερφή του συζύγου μου, η Αλεξάνδρα και η Σούλα, η αγαπημένη μας φίλη. Θα πάρουμε μια ανάσα και θα δούμε για τον θρησκευτικό γάμο.»!

Σε άλλο σημείο τόνισε: «Προσέχω τη διατροφή μου αλλά μετά τις διακοπές και με τις προετοιμασίες της βάπτισης, τα έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Η δουλειά μου, μου λείπει πολύ και θα ήθελα να επιστρέψω. Θα τα πούμε όλα όμως στην πορεία. Εννοείται ότι θα θέλαμε ένα δεύτερο παιδάκι, θέλουμε να μεγαλώσει η οικογένειά μας»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved