Μπόρις Τζόνσον: Αποκλεισμένος στο Πήλιο ο πατέρας του, Στάνλεϊ – Δείτε το βίντεο που ανέβασε
Showbiz

Μπόρις Τζόνσον: Αποκλεισμένος στο Πήλιο ο πατέρας του, Στάνλεϊ – Δείτε το βίντεο που ανέβασε

Στο νότιο μέρος του Πηλίου βρίσκεται αποκλεισμένος ο πατέρα του Μπόρις Τζόνσον, Στάνλεϊ Πάτρικ Τζόνσον.

Ο φιλέλληνας που το 2022 ανακηρύχθηκε επίτιμος Δημότης του Δήμου Νοτίου Πηλίου, εδώ και αρκετά χρόνια έχει επιλέξει το χωριό Χόρτο ως τον τόπο διαμονής του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο ίδιος λατρεύει την Ελλάδα και έχει ενεργό δράση στην κοινωνική ζωή του Δήμου που διαμένει. Μάλιστα λόγω των καταστροφών που σημειώθηκαν στην περιοχή έκανε αναρτήσεις μέσα από τα social media.

Ο Στάνλεϊ Πάτρικ Τζόνσον:

https://www.instagram.com/p/CrL_dQpMzoc/

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον έζησε την καταστροφική κακοκαιρία Daniel που πλήττει ακόμα τη Θεσσαλία, με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί μέχρι στιγμής 12 ανθρώπινες ζωές.

Ο ίδιος βρέθηκε στο χωριό Μηλίνα και ανέβασε βίντεο από την παραλία, αλλά και από μία καφετέρια, η οποία πριν από την κακοκαιρία γέμιζε με κόσμο.

«Η γέφυρα έχει παρασυρθεί μέσα στη θάλασσα. Η καφετέρια ήταν συνήθως γεμάτη από κόσμο», ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του στο Instagram.

Δείτε το βίντεο του Στάνλεϊ Τζόνσον:

https://www.instagram.com/reel/Cw8TPLesrDM/

O πατέρας του πρώην πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας ανακηρύχτηκε Επίτιμος Δημότης του Δήμου Νοτίου Πηλίου την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 στα εγκαίνια του Νέου Δημαρχείου στην Αργαλαστή Πηλίου, έδρα του Δήμου Νοτίου Πηλίου Μαγνησίας.

Πρόκειται για μία προσωπικότητα με πολύτιμη προσφορά στην Πολιτική, την Επιστήμη, την Πνευματική ζωή

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved