GNTM: Αγνώριστη 5 χρόνια μετά η Ηρώ Δημητροπούλου, το κορίτσι που είχαν απορρίψει λόγω πλαστικών
Showbiz

GNTM: Αγνώριστη 5 χρόνια μετά η Ηρώ Δημητροπούλου, το κορίτσι που είχαν απορρίψει λόγω πλαστικών

Άλλος άνθρωπος η Ηρώ Δημητροπούλου.

Η νεαρή κοπέλα, που έγινε γνωστή μέσα από την προσπάθεια της να μπει στο reality μοντέλων «GNTM», αλλά απορρίφθηκε από τους κριτές λόγω των αισθητικών επεμβάσεων που έχει κάνει, πέντε χρόνια μετά είναι αγνώριστη!

dimitropoiulou-(8).jpg

Θυμίζουμε ότι το μοντέλο απορρίφθηκε από όλους τους κριτές, με τον Δημήτρη Σκουλό και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να έχουν τις πιο έντονες διαφωνίες σχετικά με την εμφάνιση της και έφυγε πριν τα bootcamp καθώς τους είχε ξενίσει αρκετά το γεγονός ότι στα 18 της είχε κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

Η Ηρώ Ηρώ Δημητροπούλου σήμερα μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Λονδίνου και Ντουμπάι ενώ κατάφερε να γίνει η πρώτη Ελληνίδα που φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του περιοδικού L’ Officiel Arabia.

dimitropoiulou-(9).jpg

Το μοντέλο έχει αλλάξει αρκετά την εμφάνισή του αφού έχει χάσει αρκετά κιλά ενώ τα χαρακτηριστικά της διαφέρουν αρκετά από την εμφάνιση που έκανε τότε στο GNTM! Τον Αύγουστο του 2023, η Ηρώ φωτογραφήθηκε και για το περιοδικό μόδας GRAZIA της Βουλγαρίας και σε σχετική ανάρτησή της στο Instagram έγραψε:

«Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους. Και όπως λέω πάντα, μην ακούτε αυτούς που λένε ότι δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved