Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η τρυφερή φωτό με τον σύντροφό της και η δημόσια ερωτική εξομολόγησή της
Showbiz

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η τρυφερή φωτό με τον σύντροφό της και η δημόσια ερωτική εξομολόγησή της

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη συνεχίζει να κρατά καλά κρυμμένη την ταυτότητα του νέου της συντρόφου όμως δεν μπορούσε να μη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπό της από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 

Η όμορφη influencer και μοντέλο, μόλις επέστρεψε από τις διακοπές της και δείχνει φρέσκια, ανανεωμένη και πολύ ερωτευμένη και μάλιστα ανέβασε και μία από τις πιο αγαπημένες της, όπως λέει, φωτογραφίες της από το φετινό καλοκαίρι μαζί με τον σύντροφό της.

Σε αυτή απεικονίζεται το ζευγάρι πάνω σε σκάφος στην Αλόννησο, να ανταλλάσσει ένα πολύ τρυφερό φιλί με φόντο το υπέροχο φυσικό τοπίο στη θάλασσα και την ίδια να γράφει στη λεζάντα της φωτό:

«Μία αγαπημένη φωτογραφία από το καλοκαίρι μας, Πλάσμα μου υπέροχο , μοναδικέ μου άνθρωπε, σπάνιο αρσενικό μου! Σε αγαπάω με όλο μου το είναι, δε με νοιάζει τίποτα, αρκεί να με κρατάς στην αγκαλιά σου».

Να θυμίσουμε ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον πρώην σύντροφό της, ήθελε να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι' αυτό θέλει να κρατήσει την ταυτότητα του άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά κρυφή. Δείτε παρακάτω την κοινή φωτό που ανέβασε στα social media:

alexandraki.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved