Λεβεντογιάννης: Θύμα διαδικτυακής απάτης ο εισαγγελέας Μαρκέτος - «Ζητάει χρήματα μέσω λογαριασμού»
Showbiz

Λεβεντογιάννης: Θύμα διαδικτυακής απάτης ο εισαγγελέας Μαρκέτος - «Ζητάει χρήματα μέσω λογαριασμού»

Παγιδευμένοι: Θύμα διαδικτυακής απάτης στα social media έπεσε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ο οποίος υποδύεται στην αγαπημένη σειρά τον εισαγγελέα Μαρκέτο. 

Όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω μιας ανάρτησής του, όποιος ή όποιοι κρύβονται πίσω από τη συγκεκριμένη απάτη, έχουν δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ και χρησιμοποιούν τα στοιχεία του προκειμένου να αποσπούν από τους ανυποψίαστους followers και θαυμαστές του ηθοποιού χρήματα ή -ακόμα χειρότερα- ζητούν συνάντηση από κοντά.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης θεώρησε εξαιρετικά επείγον να ενημερώσει όλους όσοι επικοινωνούν μαζί του μέσω των social media προκειμένου να τους προστατέψει, γράφοντας σε ανάρτησή του:

«Υπάρχει ψεύτικο προφίλ στο Instagram (mi_cha_lis) ή κάτι τέτοιο δεν μπορώ να το βρω γιατί με έχει μπλοκάρει και ζητάει χρήματα μέσω λογαριασμού και συναντήσεις από κοντά, είναι ψεύτικο και έχει ενημερωθεί η δίωξη».

Ήδη λοιπόν έχει πάρει τα μέτρα του ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης προκειμένου να δώσει τέλος σε αυτή την απάτη που θα μπορούσε να τον μπλέξει στο μέλλον σε απίστευτες ιστορίες.

mixalis_lebentogiannhs.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved