«Ζεις έναν φόβο θανάτου»: Συγκλονίζει η Ελένη Ψυχούλη περιγράφοντας πώς βίωσε την κακοκαιρία Daniel
Showbiz

«Ζεις έναν φόβο θανάτου»: Συγκλονίζει η Ελένη Ψυχούλη περιγράφοντας πώς βίωσε την κακοκαιρία Daniel

Mega Καλημέρα: Η Ελένη Ψυχούλη μίλησε ζωντανά στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και συγκλονίζει με τα όσα είπε για το πώς βίωσε την κακοκαιρία Daniel.

Η ίδια, ήταν στο σπίτι της στη Θεσσαλία, στο Πήλιο και μάλιστα μόνη της. Όπως είπε ήταν με έναν φόβο θανάτου καθώς δεν ήξερε τι θα συμβεί βλέποντας αυτή τη βροχή να μη σταματάει με τίποτα και να πέφτει με ορμή.

«Όσο περνούν οι ημέρες, οι προσωπικές ιστορίες του καθένα εδώ πέρα. Ακούς ιστορίες καταστροφής που τις ζει ο καθένας διαφορετικά. Δηλαδή υπάρχει ένα προσωπικό δράμα όπου κι αν γυρίσεις κι αν κοιτάξεις να μιλήσεις θα τις δεις.

Αυτό που έζησα δεν ήταν στιγμή, ήταν 15 ώρες ασταμάτητης βροχής… Όταν το ζεις αυτό το πρωτόγνωρο φαινόμενο δεν μπορείς να το μεταφέρεις στον άλλον. Ο κόσμος μου κάνει κάτι άσχετες ερωτήσεις γιατί δεν το έζησε αυτό», είπε αρχικά η Ελένη Ψυχούλη και συνέχισε:

psyxoylh.jpg

«Η αίσθηση είναι σαν να είσαι στον βυθό της θάλασσας. Ήμουν μόνη μου σε ένα σπιτάκι στο βουνό. Ένα σπιτάκι απομονωμένο από το υπόλοιπο χωριό και επειδή είχε ύψος, μπορούσα λίγο να δω τι γινόταν.

Τα σπίτια που έπεφταν και το ποτάμι που φούσκωνε όταν έφευγε το σύννεφο τα έβλεπα. Ζεις έναν φόβο θανάτου. Τι ώρα θα συμβεί αυτό, τι ώρα θα φουσκώσει ο ποταμός και θα με πάρει κι εμένα μαζί. Δεν είναι θέμα ηρωισμού. Δεν μπορείς να τα βάλεις με τη φύση, δεν μπορείς να βγεις έξω».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved