Η «Παολίνα» ήρθε στην Ελλάδα και δεν την αναγνώρισε κανείς! Οι φωτό σε Αθήνα και Σαντορίνη
Showbiz

Η «Παολίνα» ήρθε στην Ελλάδα και δεν την αναγνώρισε κανείς! Οι φωτό σε Αθήνα και Σαντορίνη

Έχουν περάσει σχεδόν 25 χρόνια από την προβολή της σειράς μέσα από την οποία έγινε ευρέως γνωστή και στην Ελλάδα η ηθοποιός που υποδύθηκε την Παολίνα.

Η σειρά "Παολίνα η Σφετερίστρια" προβλήθηκε στην Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό.

Η «Παολίνα η Σφετερίστρια» μεταδόθηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση το 1999 και εκτόξευσε τη δημοφιλία της Gabriella Spanic, της όμορφης πρωταγωνίστριας, στα ύψη!

paolina-(2).jpg

Η πρωταγωνίστρια είναι σήμερα 50 ετών και έχει σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό, λόγω της τηλεοπτικής της παρουσίας. 25 χρόνια μετά, η ηθοποιός, αποφάσισε να επισκεφτεί τους πολύ διάσημους τουριστικούς χώρους της πατρίδας μας και η επίσκεψή της δεν έγινε γνωστή παρά μόνο μέσα από το Instagram της καθώς μοιράστηκε φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Όπως θα δεις η όμορφη ηθοποιός παραμένει εξίσου γοητευτική ενώ έχει παραδεχτεί πως έχει κάνει αρκετές επεμβάσεις τόσο στο πρόσωπό της όσο και στο κορμί της.

«Όμορφες αναμνήσεις από τότε που ήμασταν στην Ελλάδα, μια όμορφη χώρα. Από το χέρι του Θεού παντού, σας ευχαριστούμε όλους τόσο πολύ που πάντα είστε και μας στηρίζετε❤️», έγραψε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved