Yorgo Constantine και Άννα Ρεζάν σε χαλαρές στιγμές στον Αργοσαρωνικό!
Showbiz

Yorgo Constantine και Άννα Ρεζάν σε χαλαρές στιγμές στον Αργοσαρωνικό!

Ο ελληνικής καταγωγής Νεοϋρκέζος Yorgo Constantine που πρωταγωνιστεί στο Fast Five της σειράς ταινιών του Χόλυγουντ Fast and Furious βρέθηκε στην Ελλάδα για τη συνεργασία του με την Anna Rezan.

Η διεθνής Ελληνίδα καλλονή απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές στα πάτρια εδάφη της αλλά παράλληλα «έτρεξε» και το νέο της πρότζεκτ στην Αθήνα πριν ταξιδέψει για την Ουάσιγκτον καθώς είναι εδώ και καιρό καλεσμένη από το Κογκρέσο για να παρουσιάσει το ντοκιμαντέρ της με τίτλο My People.

Φέτος την απολαμβάνουμε στη viral σειρά Great Kills του Tubi, την οποία χαρακτήρισε έκπληξη το Variety. Έχοντας ήδη περάσει αρκετές ώρες στο στούντιο, ετοίμασε το καινούργιο μουσικοθεατρικό πρότζεκτ της με τίτλο The Vikings of the Aegean στο οποίο ο Yorgo, συμμετέχει με ένα ρόλο έκπληξη!

Να θυμίσουμε ότι Yorgo Constantine γνώρισε επιτυχία μέσα από τον ρόλο του στη σειρά ταινιών του Die Hard με τον Bruce Willis. Και φυσικά δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει ότι τον γνωρίσαμε στα πρώτα του βήματα στη σειρά Beverly Hills, 90210 που είχε λατρέψει τη δεκαετία του '90 το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό.

Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στον Αργοσαρωνικό, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Ρεζάν βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Ουάσιγκτον για την προβολή της ταινίας ντοκιμαντέρ My People, που έχει ως θέμα τους Εβραίους στην Ελλάδα κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved