Στη Θεσσαλία η Μαρία Μπακοδήμου-Η εθελοντική της δράση και το συγκλονιστικό μήνυμα για τα νεκρά ζώα
Showbiz

Στη Θεσσαλία η Μαρία Μπακοδήμου-Η εθελοντική της δράση και το συγκλονιστικό μήνυμα για τα νεκρά ζώα

Στον τόπο της απόλυτης καταστροφής, τη Θεσσαλία βρέθηκε λίγες ημέρες μετά την κακοκαιρία Daniel, η Μαρία Μπακοδήμου.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ πήγε στην περιοχή με την εθελοντική δράση που οργάνωσε η Φωτεινή Παντζιά.

Η ίδια συνέβαλε αποφασιστικά στη βοήθεια για τη μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης στην περιοχή. Όπως αναφέρει, το σημαντικότερο σε αυτή τη φάση είναι να αντιμετωπιστεί ο μεγαλύτερος κίνδυνος που είναι η υγειονομική βόμβα που μπορεί να φέρει απίστευτα επικίνδυνα αποτελέσματα.

ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ

Την Δευτέρα 11/9 η Μαρία Μπακοδήμου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τον τόπο της καταστροφής και την συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα.

«Συνόδευσα την Φωτεινή Παντζιά. στη εθελοντική δράση που οργάνωσε να συλλέξει και να μεταφέρει στον κάμπο είδη πρώτης ανάγκης. Αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος κίνδυνος σε αυτές τις περιοχές είναι η υγειονομική βόμβα που μπορεί να φέρει απίστευτα επικίνδυνα αποτελέσματα αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα. Στον Παλαμά μάθαμε ότι είναι γύρω από το χωριό περίπου 5.000 νεκρά ζώα από τις κτηνοτροφικές μονάδες που πλημμύρισαν . Αυτά τα ζώα δεν πρέπει να ταφούν.

Η μόνη λύση είναι η καύση. Τα νεκρά ζώα πρέπει να μεταφερθούν για αυτό το λόγο σε συγκεκριμένους χώρους που γίνεται η καύση . Χρειάζονται εταιρείες φορτηγών που θα προσφέρουν τα οχήματα για να μεταφέρουν εκεί τα πτώματα των ζώων. Οποίος μπορεί ας επικοινωνήσει με το δήμαρχο Καρδίτσας για να συντονίσουν τη δράση.

ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ

Επίσης εκτός από τα προφανή (νερά, τρόφιμα , ρούχα, αντικουνουπικα) οι κάτοικοι που τα σπίτια τους πλημμύρισαν έχουν ανάγκη από στρώματα κρεβατιών και η περιοχή από χημικές τουαλέτες. Οποίες εταιρείες μπορούν να βοηθήσουν ας δείξουν αλληλεγγύη», έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου.

mpakodimou

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved