Βάσια Παναγοπούλου: «Το σημαντικότερο έργο της ζωής μου είναι τα παιδιά μου»
Showbiz

Βάσια Παναγοπούλου: «Το σημαντικότερο έργο της ζωής μου είναι τα παιδιά μου»

Το όνομά της άμεσα συνυφασμένο με μεγάλες επιτυχίες σε θέατρο και τηλεόραση εδώ και χρόνια… Ρόλοι που «μιλούν» στην καρδιά του κοινού, ερμηνείες που καθηλώνουν και στιγμές που ο κάθε ηθοποιός θα ήθελε να βιώσει. Η γεμάτη εμπειρίες και ωριμότητα Βάσια Παναγοπούλου μιλά για τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» του MEGA και για το σημαντικότερο κομμάτι της ζωής της…

Στο διάστημα αποχής από την TV, πώς είδατε τα πράγματα;
Επιχειρηματικά έχω ασχοληθεί πολύ με το θέατρο. Για εμένα η τηλεόραση δεν ήταν αυτοσκοπός. Έχω κάνει μεγάλα κενά. Είναι ένα μέσο που ακόμη το φοβάμαι, φοβάμαι την υπερέκθεση. Στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», όμως, νιώθω ασφάλεια, έχω ανθρώπους που ξέρω ότι με περιβάλλουν με αγάπη και επικοινωνούμε υπέροχα. Με τη Βάνα Δημητρίου είναι η 4η σειρά που κάνουμε παρέα.

PANAG7.png

Βάσια Παναγοπούλου

Μια γυναίκα γεμάτη, όπως εσείς, τι ονειρεύεται για το μέλλον;
Ονειρεύομαι πράγματα επαγγελματικά, κυρίως στο πλαίσιο του θεάτρου. Πιστεύω ότι έρχεται η ωριμότητα του χρόνου, η εμπειρία, που μπορώ να υποστηρίξω ρόλους.

Έχετε χρόνο για εσάς;
Εγώ, κυρίως, είμαι μητέρα. Ο γιος μου έδωσε Πανελλαδικές, ζήσαμε όλο αυτό παρέα. Από πέρσι ετοιμαζόμασταν ψυχολογικά. Για εμένα το μέλημά μου ήταν να δώσω στο παιδί μου να καταλάβει ότι δεν είναι η αρχή και το τέλος. Με έχουν γονατίσει οι ιστορίες παιδιών που έφτασαν σε ακραία σημεία. Όφειλα να πω, να βοηθήσω, να στηρίξω τον γιο μου, να του διευκολύνω την ύπαρξη και τη ζωή. Είχαμε, λοιπόν, τη χαρά, όταν είδαμε ότι περνά στο πανεπιστήμιο, να πούμε ότι δεν αλλοιώθηκε η ζωή του σπιτιού μας. Ο μικρός μου γιος τώρα πάει Β’ Λυκείου. Το σημαντικότερο έργο της ζωής μου είναι τα παιδιά μου. Οπότε, έχω πάντα χρόνο για εκείνα, για τους ανθρώπους που έχω ξεχωρίσει στη ζωή μου.

PANAG2.png

Η Βάσια Παναγοπούλου μαζί με τα παιδιά της!

Ποιο είναι το μάθημα που δίνετε στα παιδιά σας;
Έχω δουλέψει πολύ σκληρά, δεν μου έχει χαριστεί τίποτα. Μόνο αν δουλέψεις πολύ, μπορείς να ευχαριστηθείς αυτά που κερδίζεις.

Πηγή: Τύπος TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved