«Μόνο τα παιδιά έχουν το χάρισμα να μαλακώνουν τον πόνο», γράφει η Δούκισσα & συγκινεί! Οι φωτό τους
Showbiz

«Μόνο τα παιδιά έχουν το χάρισμα να μαλακώνουν τον πόνο», γράφει η Δούκισσα & συγκινεί! Οι φωτό τους

Μια σειρά από υπέροχες φωτογραφίες των παιδιών της μοιράστηκε η Δούκισσα Νομικού.

Αφορμή για τη νέα της ανάρτηση στάθηκε η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς μετά από ένα δύσκολο –για όλους μας- καλοκαίρι.

Η όμορφη μανούλα θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της μετά από τις καταστροφικές φωτιές αλλά και τις πλημμύρες που ακολούθησαν και η ανάρτησή της συγκινεί!

ee1fd9c8-doukissa-nomikou.jpg

«Μόνο τα παιδιά έχουν το χάρισμα να μαλακώνουν τον πόνο και να φωτίζουν τις πιο δύσκολες στιγμές όλων μας. Ένα περίεργο καλοκαίρι τελειώνει και αύριο ξεκινάει μια νέα σχολική χρονιά. Κρατώ τις όμορφες αναμνήσεις βαθιά στο μυαλό μου και ελπίζω στα όμορφα που θα έρθουν. Καλή σχολική χρονιά σε όλους, με πολλά παιδικά χαμόγελα και περισσότερες στιγμές ανεμελιάς και γαλήνης στις ψυχές μας 🙏🏻», έγραψε και μοιράστηκε όμορφες καλοκαιρινές φωτογραφίες με τα παιδιά της.

Δες τη gallery

«Αχ τα παιδιά μου είναι υπέροχα. Βάζεις τώρα μια μαμά – κουκουβάγια να μιλήσει για τα καλύτερα παιδιά του κόσμου. Ο Σάββας είναι με τις μέρες του. Δηλαδή έχει πέσει και ένα σπρώξιμο στο μωρό. Αλλά αυτή η Αναστασία η γλυκούλα γελάει, του έχει τόση αδυναμία, του δίνει φιλάκια. Λιώνω… Όταν ήρθε στον κόσμο και η Αναστασία, ένιωσα τι θα πει οικογένεια. Το ένιωσα πιο πολύ με το δεύτερο παιδί. Δηλαδή τα έβλεπα και λέω είναι δικά μου;», έχει δηλώσει στο παρελθόν για τα παιδιά της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved