Ολύνα Ξενοπούλου: Πώς είναι σήμερα η εντυπωσιακή ηθοποιός και παρουσιάστρια των 80s
Showbiz

Ολύνα Ξενοπούλου: Πώς είναι σήμερα η εντυπωσιακή ηθοποιός και παρουσιάστρια των 80s

Ολύνα Ξενοπούλου: Συστήθηκε στο ευρύ κοινό το μακρινό 1986 ως παρουσιάστρια και εκφωνήτρια καθημερινού προγράμματος της κρατικής τηλεόρασης ωστόσο την κέρδισε η άλλη μεγάλη της αγάπη, η υποκριτική.

H Ολύνα Ξενοπούλου ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή με την εντυπωσιακή φυσική ομορφιά της και τη γλυκιά χροιά της φωνής της.

ολυνα - 1

Η ίδια ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα μπαλέτου και τραγουδιού. Συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις αλλά και σίριαλ της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Δείτε πως είναι σήμερα στην παρακάτω Gallery:

Το βιογραφικό της Ολύνας Ξενοπούλου
Η Ολύνα Ξενοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και στη Θερινή Ακαδημία του Εθνικού Θεάτρου στη Λέσβο. Παράλληλα πραγματοποίησε σπουδές Κλασικού Μπαλέτου με τους Λεωνίδα ντε Πιαν και Μάγια Σοφού και Τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών.

Έχει συμμετάσχει σε επιλεγμένες τηλεοπτικές σειρές, ερμηνεύοντας πρωταγωνιστικούς ρόλους. Στο θέατρο έπαιξε στις παραστάσεις: Λεονώρα (G.A. Bürger), Η Σονάτα του Σεληνόφωτος (Γ. Ρίτσου), Δεσποινίς Τζούλια (A. Strindberg), Γερτρούδη (H. Söderbergage 1, camp festival, Aήρ, Αθήρ, Άθυρμα (Α. Γιολάση), Περιπλάνηση (μουσική παράσταση), Ευριδίκη (J. Anouilh), Βιασμός (D. Sallenave) και Ικέτιδες (Αισχύλου) στην Επίδαυρο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved