Αντώνης Ρέμος – Μάικλ Μπόλτον: Η συνάντησή τους λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο
Showbiz

Αντώνης Ρέμος – Μάικλ Μπόλτον: Η συνάντησή τους λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο

Μία κορυφαία μουσική συνάντηση έρχεται το βράδυ της Τετάρτης (13-09) «Κάτω από την Ακρόπολη», εκεί όπου ο Αντώνης Ρέμος θα υποδεχθεί τον Μάικλ Μπόλτον και θα μοιραστούν τη σκηνή του Ηρωδείου.

Ο Έλληνας τραγουδιστής και ο σπουδαίος Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός θα δώσουν μία μοναδική συναυλία γεμάτη μοναδικές ερμηνείες.

Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη συναυλία οι δυο καλλιτέχνες βρέθηκαν με τους δημοσιογράφους σε μια υπέροχη βραδιά στο κέντρο της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα το ξενοδοχείο Athens Capital άνοιξε τις πόρτες του roof garden και υποδέχτηκε τον Αντώνη Ρέμο, τον Μάικλ Μπόλτον και τους προσκεκλημένους.

Το gossip-tv έδωσε το «παρών» στην υπέροχη αυτή συνάντηση και κατέγραψε όλα όσα συνέβησαν. Πρώτος κατέφθασε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος λίγα λεπτά αργότερα υποδέχτηκε τον πολυβραβευμένο τραγουδιστή.

Ο Μάικλ Μπόλτον ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενος και βαθιά συγκινημένος που βρίσκεται την Ελλάδα και θα τραγουδήσει στο Ηρώδειο ενώ από την πλευρά του ο Αντώνης Ρέμος τόνισε πως είναι μεγάλη τιμή αυτή τη μουσική συνεύρεση ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η Ελλάδα μετά τις καταστροφές από τις φονικές πλημμύρες. Πιο συγκεκριμένα είπε πως τέτοιες στιγμές όλοι οι καλλιτέχνες πρέπει να ενώνουν τις δυνάμεις τους και να προσφέρουν τη βοήθεια τους.

Με αφορμή μάλιστα την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Αντώνης Ρέμος αναφέρθηκε με τρυφερά λόγια στην κόρη του λέγοντας πως μια από τις συγκινητικές τους στιγμές είναι να της τραγουδά.

Δες το απόσπασμα που εξασφάλισε αποκλειστικά το gossip-tv

Ο Michael Bolton είναι πολυβραβευμένος τραγουδιστής/τραγουδοποιός με δύο βραβεία Grammy, ο οποίος έχει πουλήσει εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και συνεχίζει να περιοδεύει σε όλο τον κόσμο.

Γιορτάζοντας περισσότερα από 50 χρόνια συνεισφοράς στη μουσική, αποκαλύπτει τη διαχρονική του αξία με μια συλλογή φρεσκογραμμένων τραγουδιών στο νέο του άλμπουμ Spark of Light, που θα μοιραστεί με το κοινό μαζί με διαχρονικές επιτυχίες του.

Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες σύμβολα, που έχουν εμπνεύσει τη δική του καριέρα, όπως οι Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Jose Carreras, Renee Fleming, BB King, Bob Dylan και - ίσως η μεγαλύτερη επιρροή του - ο Ray Charles.

boltonremos.jpg



Ο Αντώνης Ρέμος, είναι ένας μοναδικός καλλιτέχνης. Ερμηνευτής καρδιάς, με υπέροχη φωνή, από την πρώτη μέρα της καριέρας του μέχρι και σήμερα βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή, τα τραγούδια του κατακτούν πάντα τις πρώτες θέσεις στα charts ενώ οι ερμηνείες του είναι αξεπέραστες. Η φήμη του ξεπερνά τα γεωγραφικά σύνορα της Ελλάδας, αφού σε όλες τις περιοδείες του ανά τον κόσμο οι συναυλίες του είναι πάντα sold out.

Από το 2012 και μέχρι σήμερα ο Αντώνης Ρέμος έχει συνεργαστεί επί σκηνής με μεγάλους ξένους καλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς. Ο Julio Iglesias, η Gloria Gaynor, ο Eros Ramazzoti, οι UB40, ο Dany Brilliant, οι GipsyKings είναι μερικά από τα ονόματα που έχει βρεθεί μαζί τους στην σκηνή.

Αυτή την φορά ο Αντώνης Ρέμος προσκαλεί τον Michael Bolton να μοιραστεί μαζί του επί σκηνής μοναδικές μουσικές στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες, σε ένα από τους πιο σημαντικούς και ιστορικούς χώρους παγκοσμίως.

Ο ίδιος έχει επιλέξει ένα ρεπερτόριο από μεγάλα και διαχρονικά τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών, που έχει ήδη συνεργαστεί στην μέχρι σήμερα καριέρα του και έχει προσθέσει στην προσωπική του δισκογραφία.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved