Συγκινεί η Ναταλία Δήμου: «Σκεφτόμουν πως σε αυτόν τον τοκετό δεν θα προκύψει τίποτα απρόοπτο»
Showbiz

Συγκινεί η Ναταλία Δήμου: «Σκεφτόμουν πως σε αυτόν τον τοκετό δεν θα προκύψει τίποτα απρόοπτο»

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε πριν από περίπου μια εβδομάδα η Ναταλία Δήμου.

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι με την ίδια να ανακοινώνει το ευτυχές γεγονός μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram.

H ίδια όμως θέλησε να μοιραστεί και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για δεύτερη φορά στέλνοντας παράλληλα ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες.

nataliedimou_378656924_976531126785127_7618031770549305867_n.jpg

«07/09 🩵 Έρχεται λοιπόν η στιγμή που οι οδύνες του τοκετού έχουν σιγά σιγά αρχίσει. Οι σκέψεις είναι πολλές και η πιο ισχυρή είναι αυτή που σε κάνει να λες πως αυτήν την φορά δεν θα προκύψει τίποτα το απρόοπτο και πως όλα θα πάνε καλύτερα από τον πρώτο τοκετό. Το ευχόμουν από την πρώτη στιγμή. Μέσα μου όμως πάντα είχα μία επιφύλαξη γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, όμως υπερισχύει το ότι 2 στους 2 τοκετούς είναι σχεδόν απίθανο…

Σε εμένα τελικά συνέβη. Η αιμορραγία ήταν αρκετή και θα μείνω μέχρι αυτό. Φυσικά το θετικό είναι πως είμαστε στο σπίτι και όλα πήγαν καλά🙏 Κατάφερα και γέννησα φυσιολογικά, το οποίο για μένα ήταν πολύ σημαντικό σχετικά με όσα είχαν προηγηθεί και η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι την καισαρική…Αυτό που θέλω να πω, είναι πως οι γυναίκες έχουμε πολύ μεγάλη δύναμη μέσα μας,ψυχική και σωματική. Καλώς μας ήρθες αγάπη μας ❤️», αποκάλυψε η ίδια μέσα από τη νέα της ανάρτηση.

Δες το ποστ της

https://www.instagram.com/p/CxGlZuJtOYy/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved