Δανάη Μπάρκα: «Η γιατρός μου με έσωσε. Δράμα η κατάσταση, ειδικά τις πρώτες μέρες...»
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: «Η γιατρός μου με έσωσε. Δράμα η κατάσταση, ειδικά τις πρώτες μέρες...»

Η Δανάη Μπάρκα μετά την περιπέτεια υγείας της, επιστρέφει σήμερα, 13 Σεπτεμβρίου στο Mega με την εκπομπή της, Πάμε Δανάη

Η Δανάη Μπάρκα τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα υγείας και είχε χάσει το 50% της ακοής της, τώρα είναι καλύτερα και δημοσίευσε και ένα σχετικό instastory.

«Όσοι το έχουν περάσει θα καταλάβουν. Μικρή είχα τρελό θέμα με τα αυτιά. Είχα σπάσει τύμπανα, είχα αφαιρέσει αμυγδαλές, κρεατάκια, τα πάντα όλα. Αντιβιώσεις, κλάματα και πόνοι.

danai_barka_364270809_230005693340650_6304730089369486918_n.jpg

Ήμουν ήσυχη, αλλά πριν από 9 μέρες, προφανώς από έντονο ήχο, νερό, αέρα, air condition κλπ, ερεθίστηκε μετά από πολλά χρόνια. Δράμα η κατάσταση, ειδικά τις πρώτες μέρες, αλλά η γιατρός που με έχει από μωρό, με έσωσε όπως πάντα.

Πολλές αγωγές, πολλά φάρμακα, αλλά τελειώνει σιγά σιγά το μαρτύριο», αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

H εκπομπή, Πάμε Δανάη επιστρέφει για τέταρτη χρονιά με τους ίδιους στόχους: να προσφέρει απλόχερα χαμόγελα, να ενημερώνει και να διασκεδάζει, χωρίς όμως να κλείνει τα μάτια σε ευαίσθητα κοινωνικά θέματα. Η Δανάη Μπάρκα, το κορίτσι που έχει διαγράψει τη δική της ξεχωριστή πορεία στην πρωινή ζώνη, γίνεται η συντροφιά που θα βάλει χρώμα στη ζωή μας. Και επειδή η συνταγή της επιτυχημένης συνύπαρξης είναι δοκιμασμένη, μαζί της θα βρίσκονται και φέτος, ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved