Βάνα Μπάρμπα: «Έφτασα να μην μπορώ να περπατήσω, να μην έχω δύναμη»
Showbiz

Βάνα Μπάρμπα: «Έφτασα να μην μπορώ να περπατήσω, να μην έχω δύναμη»

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην εκπομπή, Πάμε Δανάη, για το πρόβλημα υγείας της, για τις «τρικλοποδιές» στα καλλιστεία, για το «Καλλιτεχνικό καφενείο» που θα ήθελε να παρουσιάσει αλλά και για τα δημοσιεύματα για τη σειρά, Λίακάδα.

Η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε τον λόγο που έχει αποφασίσει να απέχει από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, λέγοντας χαρακτηριστικά πως απέχει επειδή «θέλω να βρω τον εαυτό μου» ενώ μίλησε και για την περιπέτεια υγείας της.

«Κάθε κακό που έρχεται στη ζωή μας έρχεται για να μας διδάξει, να μας δοκιμάσει. Πιστεύω πως ο άνθρωπος γίνεται καλύτερος μέσα από τον πόνο. Έχω άλλη ενσυναίσθηση πλέον. Έχω νοιάξιμο. Πιστεύω πως με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Ήμουν ματαιόδοξη και εγωίστρια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας όταν έρχεται το κακό είναι να πολεμάμε το φόβο», είπε αρχικά.

«Τα δύο τελευταία χρόνια είχα μία κόπωση. Δεν ήθελα να δουλεύω. Έφτασα να μην μπορών να περπατήσω, να μην έχω δύναμη καθόλου. Είμαι πολύ καλύτερα και έτοιμη να κάνω καινούριο κύκλο. Με τον Μητροπολίτη Φαναρίου, Αγαθάγγελο, φτιάνουμε έναν χώρο στην Τήνο που να μπορούν να πηγαίνουν οι κακοποιημένες γυναίκες και να βρίσκουν ένα καταφύγιο».

Vana_Barba.jpg

Όσον αφορά την τηλεόραση, η Βάνα Μπάρμπα είπε πως την ενοχλεί που κάποιοι καλλιτέχνες παίρνουν διπλές και τριπλές εκπομπές στον χώρο.

«Γιατί σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου; Θα μου πεις το λες από ζήλια. Ίσως να είναι και ζήλια, αλλά τι είδους ζήλια; Δεν είναι ‘’γιατί αυτός και όχι εγώ’’ αλλά το ότι ο κόσμος περνάει δύσκολα. Εγώ θα ήθελα να αναβιώσουμε ξανά το ‘’Καλλιτεχνικό καφενείο’’».

Για τα καλλιστεία όπου συμμετείχε, είπε πως ενώ ήταν αγκαλιά με όλα τα κορίτσια, η μία έσπρωχνε την άλλη στην πραγματικότητα.

vana-barba.jpg

«Μου βάζουν τρικλοποδιά και λίγο πριν βγω μου πέφτουν τα παπούτσια και η κορδέλα. Μπορεί να μην το έκαναν εσκεμμένα αλλά πάνω στην ταραχή τους».

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που υπήρχαν πως στη σειρά «Λιακάδα» υπήρχαν τσακωμοί με τον Απόστολο Γκλέτσο, η Βάνα Μπάρμπα είπε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει ενώ αποκάλυψε πως με τον Στράτο Τζώρτζογλου είχε πολλούς τσακωμούς γιατί ήταν εγωπαθής.

Στη συνέχεια, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για την μητρότητα και είπε πως αυτό ήταν που την έκανε να καταλάβει τι σημαίνει αγάπη: «Ήταν λάθος που μεγάλωσα το παιδί μου μόνη μου. Τα παιδιά έχουν ανάγκη και τους δύο γονείς. Θα μπορούσα να γυρίσω πίσω σε μία από τις σχέσεις, που με ‘’χάραξε’’».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved