Χρηστίδου για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της – «Δε μπορούσα να βάλω τα ρούχα που ήθελα»
Showbiz

Χρηστίδου για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της – «Δε μπορούσα να βάλω τα ρούχα που ήθελα»

H Σίσσυ Χρηστίδου λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής, Χαμογέλα και πάλι μιλά για τη θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της και την απώλεια των κιλών.

Η παρουσιάστρια του Mega στα 43 της χρόνια είναι πιο όμορφη από ποτέ και δεν διστάζει να μιλήσει για αυτή τη μεγάλη αλλαγή στην εικόνα της και πώς πήρε την απόφαση.

Στο συμβόλαιό σου δεν έχουν αλλάξει πράγματα, στην εμφάνισή σοu όμως η αλλαγή είναι θεαματική.

Η φετινή χρονιά ήταν καλύτερη για μένα. Είχα φτάσει στο δεν πάει άλλο σε πολλά επίπεδα και έβαλα τα όριά μου σε όλα τα πλαίσια. Και στον εαυτό μου και στους άλλους απέναντί μου. Με το ίδιο σθένος που στάθηκα απέναντι στα προσωπικά και τα επαγγελματικά μου, στάθηκα και απέναντι στον ίδιο μου τον εαυτό. Βρήκα ξανά τη δύναμή μου. Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια είχα χάσει πολύ μεγάλος μέρος της δύναμής μου. Πλέον, αισθάνομαι ότι την έχω πάρει πίσω.

sissychristidou_366437846_855622849332600_6440130003364017660_n.jpg

Σε ενοχλούσε η προηγούμενη εικόνα σου;

Όχι ιδιαίτερα. Είμαι ένας άνθρωπος που τα έχει καλά με τον εαυτό του. Πιο πολύ ενοχλεί τους άλλους… Με ενοχλούσε όμως πρακτικά που δεν μπορούσα να βάλω τα ρούχα που ήθελα στη δουλειά, αλλά δεν ένιωθα άσχημα με τον εαυτό μου.

Φαντάζομαι ότι σε ρωτάνε και στα social media πώς αδυνάτισες.

Ναι, το έχω γράψει κιόλας. Με έχει βοηθήσει πολύ η Μαρία Ψωμά, η οποία με είχε βοηθήσει να χάσω και τα κιλά της εγκυμοσύνης και στα δύο μου παιδιά. Είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι πολύ. Το αποτέλεσμα ήρθε μετά από πολλούς μήνες , δεν έχει μέσα τρέλες, σκληροπυρηνικές δίαιτες και γυμναστήρια με τις ώρες. Είναι ένα συντηρητικό πρόγραμμα με κύριο γνώμονα την προστασία της υγείας.

sissychristidou_364068962_1214557889188007_8646411617071286419_n.jpg

Δεν σου έλειψε κάτι;

Κοίταξε, εγώ αν το πάρω απόφαση μετά δεν δυσκολεύομαι. Επειδή είχα πάντα αυτές τις μάχες με τα κιλά, έχω μάθει να το διαχειρίζομαι, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει που γίνεται ακόμα θέμα στις συνεντεύξεις και δίνει τίτλους στα sites. Με προβληματίζει το μήνυμα που περνάει στα νέα παιδιά, έχει αλλάξει η εποχή. Το καταλαβαίνω γιατί το κάνετε, είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει και πουλάει, και στα δικά μου social το βλέπω.

Για το σώμα σου πήγες σε ειδικό. Για τη ψυχή σου έκανε το ίδιο;

"Πάω πολλά χρόνια σε ψυχολόγο. Ο ψυχολόγος μου με βοήθησε να διαχειριστώ όσα μου συνέβαιναν. Τον πόνο, την προδοσία, την απώλεια. Με άλλαξε. Δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν πριν ξεκινήσω ψυχοθεραπεία." είπε στο περιοδικό ΟΚ!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου από το καλοκαίρι που φαίνεται η θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της μετά την απώλεια των κιλών.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved