Λίνα Πρίντζου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση ανήμερα της γιορτής της: «Για χρόνια υπήρξα καταθλιπτική»
ndpphoto@gmail.com
Showbiz

Λίνα Πρίντζου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση ανήμερα της γιορτής της: «Για χρόνια υπήρξα καταθλιπτική»

Άκρως εξομολογητική η Λίνα Πρίντζου!

Η όμορφη ηθοποιός με αφορμή την ονομαστική της εορτή θέλησε να μοιραστεί τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή της.

Μέσα από ένα συγκλονιστικό ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξομολογήθηκε πως για χρόνια υπήρξε καταθλιπτική.

linaprintzou_352255515_796398918549067_8858628566964651971_n.jpg

«Για χρόνια υπήρξα καταθλιπτική. Γιορτές γενέθλια και γλέντια με διέλυαν. Τεράστια η διαδρομή και οδυνηρή, τεράστια και η θέληση όμως, να περάσω το ποτάμι και να βρεθώ στην αντίπερα όχθη.
Και σαν το πέρασα, άλλαξε η Ζωη μου όλη! Και απο τότε ζω με ορμή, χωρίς ΦΟΒΟΥΣ και ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ. Και ότι γραμμάτια μου ξώμειναν στο χέρι ανεξόφλητα και αυτά θα τα ξοφλήσω ένα ένα.

Γιορτή σήμερα λοιπόν και μπορεί η σκέψη να είναι βυθισμένη στα νερά και στις λάσπες και να σκοτεινιάζει η ψυχή, ωστόσο ξεδιπλώνει φτερά και ΠΕΤΑ!!
Σταυρούλα Σταυρουλίνα Λίνα #nameday #celebration #picofmylife #pelion #peaceful», έγραψε η ίδια.

https://www.instagram.com/p/CxJqn10ICd5/

«Για εμένα ο Βασίλης είναι ο Αη Βασίλης, ο δικός μου Αη Βασίλης που έρχεται με δώρα ψυχής φορτωμένος. Θα ήθελα να του πω να μην αλλάξει τίποτα, να είναι αυτός που είναι και να είναι καλά. Να είναι υγιής, δυνατός και γερός. Όλα τα άλλα μπορεί να τα καταφέρει, να τα καταφέρουμε αρκεί να είναι υγιής. Αυτό τίποτα άλλο», έχει πει η ίδια μιλώντας για τον άντρα της ζωής της, τον σύζυγό της, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved