Η σπάνια εμφάνιση της Μαρινέλλας, το σικ σύνολο της Σπυροπούλου και η εντυπωσιακή Υβόννη
Showbiz

Η σπάνια εμφάνιση της Μαρινέλλας, το σικ σύνολο της Σπυροπούλου και η εντυπωσιακή Υβόννη

Μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική έζησαν όσοι βρέθηκαν στο Ηρώδειο το βράδυ της Τετάρτης (13-09).

Ο Μάικλ Μπόλτον o πολυβραβευμένος Αμερικανός μουσικός μοιράστηκε τη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού με τον Αντώνη Ρέμο, «ταξιδεύοντας» το κοινό με τα τραγούδια τους.

1D8A4814.jpg

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» με τις εντυπωσιακές παρουσίες να μαγνητίζουν τα βλέμματα. Ανάμεσά τους η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον σύζυγό της, η Μαρία Μπεκατώρου, η Υβόννη Μπόσνιακ, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με τον Κώστα Πηλαδάκη, ο Γιώργος Θεοφάνους με τη γυναίκα του και μια ακόμη παρουσία που τράβηξε πάνω της όλα τα φλας, αυτή της Μαρινέλλας.

Πρόκειται για μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της, ωστόσο η Μαρινέλλα δεν θα έχανε με τίποτα αυτή τη βραδιά στο Ηρωδείο και όπως ήταν φυσικό μαγνήτισε τα βλέμματα με την υπέροχη εμφάνισή της. Για τη βραδιά επέλεξε ένα ασπρόμαυρο κοστούμι συνδυάζοντάς το με μαύρο σατέν πουκάμισο και διακρατικά κοσμήματα.

Δες την στη gallery

Εξίσου εντυπωσιακή και η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου. Η Υβόννη Μπόσνιακ βρέθηκε στο πλευρό του απολαμβάνοντας τη βραδιά παρέα με την καλή της φίλη, Μαρία Μπεκατώρου. Η Υβόννη επέλεξε ένα total black σύνολο -όπως συνήθως σε τέτοιες εκδηλώσεις- ενώ τα μαλλιά της είχε πιασμένα κότσο. Η Μαρία Μπεκατώρου από την άλλη φόρεσε ένα μπλε φόρεμα με μακριά μανίκια και cut outs.

Δες την στη gallery

Τις εντυπώσεις τράβηξε όμως και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η όμορφη μανούλα, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη βάφτιση του γιου της, επέλεξε ανδρόγυνο look φορώντας ένα μαύρο παντελόνι συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο και μαύρο τοπ. Το σύνολό της απογείωσε με ένα απίθανο τεράστιο κόσμημα!

Δες την στη gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved