Μαρία Σολωμού: Για brunch στη Σύρο με τον γιο της που θα σπουδάσει στο νησί - Αποκλειστικό βίντεο!
Showbiz

Μαρία Σολωμού: Για brunch στη Σύρο με τον γιο της που θα σπουδάσει στο νησί - Αποκλειστικό βίντεο!

Μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές, η Μαρία Σολωμού βρέθηκε στη Σύρο προκειμένου ο 18χρονος γιος της, Αλέξανδρος - Δημήτρης, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον Μάριο Αθανασίου, να βρει σπίτι στο νησί καθώς έδωσε Πανελλήνιες και πέρασε εκεί.

Η περήφανη μανούλα δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάει μαζί με τον γιο της στη Σύρο για να τον τακτοποιήσει και να τον βοηθήσει με όλα τα διαδικαστικά και ό, τι χρειάζεται.

Έκανε φυσικά και σχετικές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου είναι αρκετά δημοφιλής και ενεργή και ζήτησε τη βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων που της έκαναν τη ζωή λίγο πιο εύκολη με λύσεις και προτάσεις που της έδωσαν.

1694686548958-313346591-solomou.jpg

Η αγαπημένη ηθοποιός αφού πήγε στο κομμωτήριο και έβγαλε τα ράστα, βρέθηκε μαζί με τον γιο της, Αλέξανδρο - Δημήτρη Αθανασίου σε πολύ γνωστό καφέ του νησιού, στο poem και όπως θα δείτε και στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφαλίσαμε, απόλαυσαν το brunch τους και όμορφες στιγμές μαζί!

Η Μαρία Σολωμού μπορεί εδώ και πολλά χρόνια να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον Μάριο Αθανασίου όμως το παιδί τους είναι ό, τι πιο σημαντικό έχουν και έτσι διατηρούν άψογες σχέσεις και παρά τον χωρισμό είναι μια χαρά! Ο νεαρός πέρασε όλη του την εφηβεία στο σπίτι του Μάριου Αθανασίου, καθώς αυτό ήταν κάτι που οι δύο γονείς είχαν αποφασίσει από κοινού χρόνια πριν.

giossoloumou.webp

Η ίδια μάλιστα καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναοούτογλου, The 2night show, στον ΑΝΤ1, είχε εξηγήσει μεταξύ άλλων: «Από τα 13 του, μένει με τον μπαμπά του. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε. Ήρθε η εφηβεία. Ο Μάριος μου είπε θέλω πάρα πολύ και ο Αλέξανδρος γούσταρε. Διάφορες φίλες μαμάδες μού λένε πως δε θα μπορούσαν να το κάνουν ποτέ. Αλλά τον βλέπω όποτε θέλω και μιλάω συνέχεια μαζί του».

Δείτε το βίντεο του gossip-tv.gr με την Μαρία Σολωμού και τον γιο της στη Σύρο, παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved