Η Πέμη Ζούνη στο gossip-tv: «Κάποια στιγμή πέρασα από τον καθρέφτη και είπα "ποια είναι αυτή;"»
Showbiz

Η Πέμη Ζούνη στο gossip-tv: «Κάποια στιγμή πέρασα από τον καθρέφτη και είπα "ποια είναι αυτή;"»

Η Πέμη Ζούνη δεν χρειάζεται συστάσεις. Το ευρύ κοινό την έχει αγαπήσει αλλά και ερωτευτεί μέσα από τους ρόλους που έχει υποδυθεί τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο, όλα αυτά τα χρόνια της πορείας της. 

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά στο gossip-tv.gr για τη σειρά Έρωτας φυγάς, όπου θα την δούμε για δεύτερη σεζόν στον ρόλο της Μαργέτας, για την αποδοχή του κοσμου, για τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και τις συνεργασίες της.

Μεταξύ άλλων, εξηγεί και τους λόγους σύμφωνα με τους οποίους δεν θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, μετά τη σειρά Κλείσε τα μάτια που είχε σαρώσει πριν από χρόνια αλλά και για τη σχέση της με τον χρόνο που περνά.

Αέρινη, με θετική αύρα και απίστευτη ενέργεια, η Πέμη Ζούνη, απέδειξε στην κουβέντα μας αυτή, στο Γηροκομείο Αθηνών όπου πραγματοποιείται μέρος των γυρισμάτων, ότι είναι από τις γυναίκες εκείνες που όταν ξεκινά να συνομιλεί με κάποιον, δύσκολα σταματά η κουβέντα. Είναι τόσο απολαυστική που μπορείς να μιλάς μαζί της για ώρες! Και η αλήθεια είναι ότι έχει πολλά να πει και στα σχέδιά της έχει να κάνει άλλα τόσα!

Ευτυχώς δεν υπάρχουν τουρίστες στον Έρωτα φυγά

  • Φέτος το καλοκαίρι είδαμε τον Έρωτα φυγά να προβάλλεται σε επανάληψη. Όσοι δεν είχαν δει τη σειρά, την παρακολούθησαν τώρα και ενθουσιάστηκαν.

Αυτό το δεύτερο κύμα ενδιαφέροντος ήταν μια πολύ ωραία έκπληξη! Αυτό σημαίνει ότι λειτουργεί κατ΄εξοχήν από στόμα σε στόμα. Αυτό είναι μια δικαίωση και ανταμοιβή, και για το θέατρο και για την τηλεόραση. Χαιρόμαστε πολύ γι΄αυτό!

  • Και δεν είναι φυσικά μόνο όσοι παρακολουθούν ένα πρόγραμμα στην τηλεόραση αλλά και εκείνοι που προτιμούν το internet.

Τα νούμερα στο ίντερνετ δεν προσμερτώνται ακόμα αλλά φυσικά υπάρχουν και αυτοί που παρακολουθούν από εκεί και αυτό είναι πολύ ευχάριστο.

  • Τα νούμερα τηλεθέασης σας αγχώνουν;

Βεβαίως θα στενοχωρηθώ αν κάτι δεν πάει καλά αλλά δεν είναι αυτό το άγχος μου. Δεν το είχα ποτέ αυτό, ούτε στο θέατρο ούτε στην τηλεόραση. Δεν μπορείς να κυνηγάς αυτό την ώρα που δουλεύεις. Ωστόσο ευχόμουν να πηγαίνει καλά μια δουλειά!

zouni.jpg
  • Η σειρά έχει πολύ μεγάλη αποδοχή. Ο κόσμος σας μιλάει στον δρόμο;

Η αποδοχή του κόσμου είναι τεράστια. Ώρες ώρες μου θυμίζει το Κλείσε τα μάτια.

  • Μιας και αναφέρατε το Κλείσε τα μάτια, θα δούμε κάποιο reunion με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη; Είναι κάτι που θα το θέλατε;

Όχι. Όσο κι αν το θέλω κι αν τον αγαπάω – και νομίζω ότι κι εκείνος με αγαπάει, νομίζω ότι η δουλειά μας ήταν ένα πικ που δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Ήταν τόσο ωραίο αυτό που είχε γίνει που πλέον τι να κάνεις; Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια… Τι να κάνω τώρα; Τη θεία του; (Γέλια).

  • Έχει γίνει όμως κάποια πρόταση από εκείνον;

Υπάρχει αυτή η διάθεση αλλά ξέρουμε ότι δεν πρέπει.

  • Στον Έρωτα φυγά πώς είναι η συνεργασία σας με τους άλλους συναδέλφους;

Όλα είναι εξαιρετικά και ευτυχώς δεν υπάρχουν τουρίστες. Το λέω γιατί συμβαίνει τελευταία. Και ο κόσμος μου το λέει ότι εκτιμάει πως κανείς δεν φαλτσάρει. Το καθημερινό είναι η δουλειά του κασκαντέρ σε όλες τις ειδικότητες. Αν κάποιος δεν είναι εκεί να λύνει θέματα, δεν προχωράει τίποτα.

  • Πώς περνάτε στα γυρίσματα;

Περνάμε πάρα πολύ καλά. Ο Αντώνης Καρυστινός με έχει εκπλήξει ευχάριστα γιατί έχει φοβερό χιούμορ, με την Μαρία Κωνσταντάκη δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται! Και ο Γεράσιμος Γεννατάς και η Ντάνη Γιαννακοπούλου και ο Σταύρος Σβήγκος. Είναι όλοι πραγματικά ένας κι ένας, υπέροχοι!

1694690203973-461343966-fygas.jpg
  • Σας ενοχλεί όταν βλέπετε σε σειρές ή στο θέατρο νέα παιδιά που δεν είναι ηθοποιοί;

Με στενοχωρεί όταν συμβαίνει γιατί και τα ίδια αυτά τα παιδιά αισθάνονται άσχημα. Είναι γενικώς μια αμήχανη κατάσταση. Δεν νομίζω ότι είχα μια πραγματική εμπειρία αλλά έβλεπα γύρω τι γινόταν και ήταν πολύ στενάχωρο. Κάποιοι δεν είχαν βγάλει ούτε καν μια σχολή, δεν είχαν εμπειρία και αυτό φαινόταν.

  • Κάποιοι δημιουργοί επιλέγουν ανθρώπους μέσω των social media επειδή μετρούν πολλούς followers. Αυτό πώς το σχολιάζετε;

Είναι μια καινούργια πραγματικότητα αυτή. Ο χώρος θα τους χρησιμοποιήσει μια – δυο φορές και μέχρι εκεί. Η εικόνα μετράει, εντάξει, αλλά όπως έλεγα και προηγουμένως και οι ίδιοι καταλαβαίνουν αν κάπου «κλωτσάνε». Δεν είναι εύκολο πράγμα.

  • Ο χρόνος σας αγχώνει;

Ήλπιζα πάντα ότι ο χρόνος θα μου φερθεί ευγενικά και θεωρώ ότι μου φέρεται καλά. Κάποια στιγμή πέρασα από τον καθρέφτη και είπα «ποια είναι αυτή;». Κατορθώνω όμως να μένω γενναία ή... δειλή. Παρόλα αυτά θέλει κουράγιο! Το συζήταγα αυτό από μικρή όμως τώρα το βιώνω. Ευτυχώς ο ηθοποιός δεν παίζει με την φάτσα του μόνο. Δεν είναι το μανεκέν που πρέπει να είναι πάντα φρέσκο.

3989_PEMI_ZOYNI_NTENI_GIANAKOPOYLOY_1392023.jpg

Η Πέμη Ζούνη με την Ντάνη Γιαννακοπούλου.

NDP photo agency
  • Έχετε περάσει από τις χρυσές εποχές της ελληνικής τηλεόρασης. Κάνατε περιουσία;

Όχι, δεν έκανα περιουσία. Είμαι καλά αλλά δεν έκανα κομπόδεμα, γιατί δύο στιγμές της ζωής μου έχασα ό, τι είχα μαζέψει. Από ατυχία; Από λάθος επιλογές; Ξανάρχισα από την αρχή γιατί ή το ξεχνάς ή συνεχίζεις.

  • Η Μαργέτα θα είναι χαρούμενη στον δεύτερο κύκλο του Έρωτα φυγά;

Αν ήταν χαρούμενη, θα ήταν βαρετή. Έχει όμως δει μετά το φινάλε του πρώτου κύκλου τι τέρατα έχει κάνει και πού έχει οδηγήσει τους ανθρώπους και έχει μια μεγάλη εσωτερική μετακίνηση. Επιτέλους θα την δούμε αγκαλιά με την Αλεξάνδρα! Και μάλιστα πολύ! Η αλήθεια είναι ότι αυτό το θέλαμε με την Ντάνη γιατί αγαπιόμαστε πολύ και ήταν πολύ βαρύ όλο αυτό στον πρώτο κύκλο.

  • Θεατρικά θα σας δούμε κάπου αυτή τη σεζόν;

Δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για θέατρο γιατί τα γυρίσματα της σειράς είναι πολύ απαιτητικά. Θα έχουμε ωστόσο μια επανάληψη της παράστασης «Ο αδερφός μου, ο Αμαντέους», για λίγα Σαββατοκύριακα, στο Μέγαρο Μουσικής. Η παράσταση πήγε πάρα πολύ καλά και θα ξαναγίνει αλλά για λίγο, από Νοέμβριο μέχρι Δεκέμβριο.

Ο «Έρωτας φυγάς» επιστρέφει σε νέα ώρα με έναν συγκλονιστικό δεύτερο κύκλο. Πρεμιέρα, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο OPEN και καθημερινά Κυριακή έως Παρασκευή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved