Αθηνά Μαξίμου: «Η Μερόπη δεν έχει συγχωρέσει την οικογένειά της αλλά δεν είναι εκδικητική»
Showbiz

Αθηνά Μαξίμου: «Η Μερόπη δεν έχει συγχωρέσει την οικογένειά της αλλά δεν είναι εκδικητική»

Η Αθηνά Μαξίμου επιστρέφει στην μικρή οθόνη ερμηνεύοντας το ρόλο της Μερόπης Μονογιού στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ, Οι Πανθέοι.

Η Αθηνά Μαξίμου μίλησε για το ρόλο της αλλά και για ποιο χαρακτηριστικό αγάπησε στην Μερόπη.

maximouathina_371858225_18381415963035699_559613171159322298_n.jpg

Τι αγαπήσατε στη Μερόπη Μονογιού;

Η Μερόπη Μονογιού είναι η μικρότερη κόρη της οικογένειας των Πανθέων. Ερωτεύτηκε έναν άνδρα τον οποίο η οικογένεια της δεν ήθελε. Παρ’ όλα αυτά, εκείνη παντρεύτηκε μαζί του. Δε συγχώρεσε ποτέ το ότι τα αδέρφια της δε δέχτηκαν ποτέ αυτή την επιλογή της. Δυστυχώς, ο άντρας της αυτοκτόνησε για οικονομικούς λόγους και έκτοτε έμεινε χήρα και μεγάλωσε μόνη της τα δύο μικρά της παιδιά, τα οποία βλέπουμε πια ως μεγάλα στη σειρά. Αγάπησε πολύ τα παιδιά της και έδωσε τα πάντα για εκείνα. Με γοητεύει πολύ το πώς, από τη μία, αποφεύγει να έρθει αντιμέτωπη με την πραγματικότητα και από την άλλη αντιμετωπίζει τα πράγματα με περηφάνια.

Μέσα της, λοιπόν, δεν έχει ξεπεράσει τη μη αποδοχή της οικογένειάς της για το σύζυγό της, τον οποίο αγάπησε βαθιά.

Ακριβώς! Όπως λέει και η ίδια στη σειρά, την ημέρα που δεν αποδέχτηκαν την επιλογή της, αποφάσισε να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να μην ξαναζητήσει ποτέ τίποτα από κανέναν. Αυτό την καθιστά αρνητική σε οποιαδήποτε βοήθεια προσπαθούν να της προσφέρουν.

maximouathina_172578292_198810625389377_3536248830383897790_n.jpg

Με έναν τρόπο κακό γιος της, ο Στάθης Μονογιός έχει μεγαλώσει ζώντας αυτό τον αποκλεισμό του πατέρα του και θα κάνει τα πάντα προκειμένου να αντιστρέφει τη συνθήκη.

Ο γιος της προβάλλει αυτό που ενδεχομένως έζησε ο πατέρας του και προσπαθεί να αντιστρέφει το βλέμμα που είχαν οι συγγενείς πάνω του.

Υποσυνείδητα, η Μερόπη θέλει να τους εκδικηθεί;

Δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση, αλλά μία προσπάθεια να κρατήσει αποστάσεις και να αποδείξει πόσο την πλήγωσαν.

pantheoi.png

Έχει συγχωρέσει την οικογένειά της;

Όχι. Δεν τους έχει συγχωρέσει, αλλά δεν είναι εκδικητική. Υπάρχει μία ανάγκη να προβάλλει το πόσο την πλήγωσαν και όχι να μπει σε διαδικασίες ίντριγκας. Έχετε κοινά στοιχεία με την ηρωίδα, και αν ναι, ποια είναι αυτά; Δεν μπορώ να πω ότι ακουμπάει κάτι πραγματικά μέσα μου, απλά νιώθω μία πολύ μεγάλη συμπάθεια προς αυτό το πρόσωπο, και αυτό που με ερεθίζει ως ηθοποιό είναι πως η συμπεριφορά της, όσο εφηβική φαντάζει στα δικά μου μάτια, την καθιστά πολύ συμπαθή. Προσπαθώ να τονίσω τις στιγμές της αθωότητάς της, είπε η Αθηνά Μαξίμου στο περιοδικό 7 μέρες tv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved