Μεϊμαρίδη για Καινούργιου: «Μερικές φορές -έλεος- φίλε μου, δεν υποφέρονται, με πιάνουν τα διαόλια»
Showbiz

Μεϊμαρίδη για Καινούργιου: «Μερικές φορές -έλεος- φίλε μου, δεν υποφέρονται, με πιάνουν τα διαόλια»

Η Μάρα Μεϊμαρίδη παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου.

  • Η συνεργασία σας με την Κατερίνα Καινούργιου τι γεύση σας άφησε;

Το Κατερινάκι το αγαπώ πάρα πολύ. Είναι ένα έξυπνο και όμορφο κορίτσι, εργάζεται σκληρά. Ο ρόλος μου στην εκπομπή της ήταν περισσότερο του motivational speaker. Γι’ αυτό χρησιμοποιώ πάντα και πίνακα, προκειμένου αυτά που λέω να είναι τεκμηριωμένα. Έχω ξέρετε, απόλυτα ειλικρινή διάθεση να βοηθήσω τους ανθρώπους και πάντα ξεκινάω έτσι. Αλλά μερικές φορές -έλεος- φίλε μου, δεν υποφέρονται, με πιάνουν τα διαόλια μου. Η αλήθεια είναι πως πολλοί άνθρωποι έχουν απόσταση από τη λογική στη συναισθηματική νοημοσύνη. Αλλά όχι κι έτσι. Γι’ αυτό έβαζα τις φωνές.

meimaridi-kainourgiou.webp
  • Τι γεύση σας άφησε η εμπειρία σας στο «J2US»;

Πήγα στο «Just», για χάρη του Νίκου, φυσικά. Συνεργαζόμουνα μαζί του κι ήθελα να του κάνω τα χατίρια. Όπως καταλαβαίνετε, δεν είχα ποτέ σκοπό, να κάνω καριέρα σε κανένα πάλκο. Αλίμονο! Μερικές φορές έκανα χαβαλέ, και είχα πέσει με τα μούτρα, γιατί πράγματι το διασκέδαζα.

Μουσική ξέρω, παίζω πιάνο από παιδάκι, κιθάρα, μπουζούκι και κλαρίνο. Αλλά είπα αυτή τη φορά, μιας και μου δίνεται η ευκαιρία, μια κι έξω, ας δοκιμάσω επί σκηνής comedy. Δεν το ‘χα ξανακάνει, κι επειδή ήταν καινούργιο για μένα, με ιντριγκάρισε. Ο Φασουλής με αποκάλεσε «Καλουτά» Χαχα. Το ‘πιασε το κόλπο. Ατσίδα! Ήθελα να κάνω και πιο extreme πράγματα στο «Just». Όπως να εμφανιστώ στη σκηνή ως σκύλος, ως Έλβις Πρίσλεϊ . Αλλά ξαφνικά, έπεσα με τη μηχανή, έφαγα τα μούτρα μου και τέρμα το «Just». Καλύτερα γι’ αυτούς πιστεύω, είπε η Μάρα Μεϊμαρίδη στο Λοιπόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved