Μάρα Μεϊμαρίδη: «Η κόρη μου υπέφερε τα τελευταία χρόνια, ακόμα εκκρεμούν δικαστήρια»
Showbiz

Μάρα Μεϊμαρίδη: «Η κόρη μου υπέφερε τα τελευταία χρόνια, ακόμα εκκρεμούν δικαστήρια»

Στην κόρη της, Μάγκυ,που ζει στην Αγγλία, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Η ίδια, αποκάλυψε πως τα τελευταία χρόνια η κόρη της έχει περάσει δύσκολα και ακόμα μάλιστα δεν έχει ξεμπερδέψει, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος.

  • Έχετε μια κόρη, τη Μάγκυ, η οποία ζει στην Αγγλία, κι έναν εγγονό. Πώς είναι η Μάρα Μεϊμαρίδη ως μητέρα και γιαγιά;

Η καημένη η Μάγκυ, υπέφερε πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια, για λόγους που δεν μπορώ να σας αναφέρω, επειδή εκκρεμούν ποινικά δικαστήρια. Όταν αυτά τελειώσουν, θα σας τα πω. Όσο για τον εγγονό μου, περιμένω να μεγαλώσει, να μπορεί κανείς να κάνει κουβέντες μαζί του. Τώρα είναι εφτά.

  • Ποια έχουν αποδειχτεί τα πιο δημοφιλή ξόρκια της Κατίνας σε βάθος χρόνου;

Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Η Κατίνα είχε ένα εξαιρετικό ξόρκι που το έλεγε «Να σε δω να σέρνεσαι». Αυτό το έκαναν όσες είχαν μια σχέση που κοίταζε και αλλού και τους έκανε προβλήματα. Για να ξαναγυρίσει μια αγάπη που έχει χαθεί, έκαναν εκείνο που λέγαμε: «Για να σε (ξανα) ερωτευτεί». Αν κάποια ζήταγε γάμο κι εκείνος έκανε την πάπια, έκανε τότε το ξόρκι «Τα γρήγορα στεφανώματα».

Το άλλο υπέροχο ξόρκι είναι «Το άστρο της αγάπης». Αυτό εμφάνιζε ένα νέο πρόσωπο στις κοπέλες που δεν είχαν σχέση και ήθελαν να παντρευτούν. Ξέρετε πόσες έχουν παντρευτεί με το άστρο της αγάπης; Δεν φαντάζεστε τον αριθμό! Η Σμυρναίικη κουλτούρα είναι ανεπανάληπτη και ειλικρινά χαίρομαι που έβαλα το χέρι μου να σωθεί, είπε η Μάρα Μεϊμαρίδη στο Λοιπόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved