Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ο σκληρός ρόλος στις Ψυχοκόρες, η «σύζυγος» Δήμητρα Ματσούκα και η πρόκληση
Showbiz

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ο σκληρός ρόλος στις Ψυχοκόρες, η «σύζυγος» Δήμητρα Ματσούκα και η πρόκληση

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης τηλεοπτικά πρωταγωνιστεί στην πολύ δυνατή σειρά του ΑΝΤ1+ «Ψυχοκόρες», στην οποία ενσαρκώνει, για πρώτη φορά, έναν σκληρό χαρακτήρα, τον οποίο είδε ως πρόκληση.

Ο δημοφιλής ηθοποιός ως πρόκληση αντιμετωπίζει και τη ζωή. Επιλέγει τον δύσκολο δρόμο, κρατά τις ευαίσθητες κεραίες του ανοιχτές στις εμπειρίες πορεύεται με το συναίσθημα και αναζητεί την ανιδιοτελή αγάπη, αφού, όπως λέει, «καλύτερα να ζεις παρά να κάθεσαι να αγναντεύεις τη ζωή να περνά δίπλα σου».

■ Ξεκινάμε με τις«Ψυχοκόρες». Από τα πρώτα επεισόδια φαίνεται ότι πρόκειται για μια άρτια σειρά, ενώ ο ρόλος σας φαίνεται αρκετά μυστηριώδης.

Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας είναι ένας αυτοδημιούργητος εργοστασιάρχης που ασχολείται με τη χαλυβουργία. Είναι ένας άνθρωπος πολύ δυναμικός πολύ αυστηρός πολύ πειθαρχημένος στη δουλειά του, αλλά συνάμα είναι κι ένας πολύ σκληρός άνθρωπος. Δεν παίρνει άλλη κουβέντα, δεν δέχεται το όχι και με τον οποιονδήποτε τρόπο θα παλέψει να κάνει πραγματικότητα ό,τι έχει στο μυαλό του και στην ψυχή του. Έχει παντρευτεί την πιο ωραία γυναίκα της Αθήνας στην εποχή του (Δήμητρα Ματσούκα). Κάποια στιγμή στη διαδρομή σταμάτησε να είναι 100% «παρών» στον γάμο του, όπως έχει συμβεί και σε πολλά ζευγάρια, ενώ τον ενδιαφέρουν πάρα πολύ η δημόσια εικόνα του και η υστεροφημία του και να είναι η οικογένειά του καλά. Και αυτό το δείχνει με πολύ ιδιαίτερους και άσχημους τρόπους.

matsouka.jpg

■ Η έλευση των δύο κοριτσιών τι πυροδοτεί;

Η έλευση των κοριτσιών είναι ένα ακόμη εφαλτήριο που θα τον βάλει σε μια περίεργη κατάσταση, ακόμη και μέσα στο σπίτι του, να ψάχνει με έναν τρόπο να διεκδικεί ό,τι θέλει, όπως θέλει και όποτε του αρέσει.

■ Η σειρά έχει ενδιαφέρον, γιατί φέρνει στο προσκήνιο τη συνθήκη της ψυχοκόρης, που υπήρχε κατά τη δεκαετία του '50. Είναι κάτι που δεν το έχουμε ζήσει.

Πολλά κομμάτια είναι αληθινά και αυτό είναι ένα κομμάτι που εμείς δεν το έχουμε ζήσει. Δυστυχώς όμως, έτσι όπως ακριβαίνει η ζωή μας και οι άνθρωποι δυσκολεύονται να ζήσουν, υπάρχει μια πιθανότητα να ξαναζήσουμε αντίστοιχες καταστάσεις. Δεν είναι πολύ μακριά από το σήμερα. Πόσοι άνθρωποι με την προσφυγιά έρχονται μετανάστες σε μια χώρα, τους εκμεταλλεύονται και τους βάζουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες; Ετσι όπως πάει το πράγμα τελικά, δεν ξέρουν οι άνθρωποι αν θα μπορέσουν να επιβιώσουν.

■ Είναι η πρώτη φορά που θα σας δούμε σε έναν τόσο σκληρό ρόλο...

Είναι η πρώτη φορά που τολμώ να κάνω κάτι τόσο σκληρό. Ουσιαστικά με έπιασε κι εμένα η αναζήτηση να κάνω έναν διαφορετικής ποιότητας ρόλο.

■ Αυτό ήταν που σας γοήτευσε;

Ένα από αυτά ήταν και αυτό. Ήθελα να κάνω κάτι πιο σκοτεινό. Επίσης μου αρέσουν πάρα πολύ το κείμενο, η γραφή και το σενάριό της μου αρέσει πολύ το καστ της σειράς ο τρόπος της και ο τρόπος με τον οποίο αγαπούν οι άνθρωποι τη δουλειά τους και πώς την προσέχουν και θέλουν να την κάνουν.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved