Σπυροπούλου: Καταστράφηκε στις πλημμύρες το σπίτι των παππούδων της-Η φωτό της μέσα από τις λάσπες
Showbiz

Σπυροπούλου: Καταστράφηκε στις πλημμύρες το σπίτι των παππούδων της-Η φωτό της μέσα από τις λάσπες

Μία συγκλονιστική φωτογραφία, ανέβασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα social media, ενημερώνοντάς μας πως στην κακοκαιρία Daniel που έπληξε προ ημερών τη χώρα μας, καταστράφηκε το σπίτι των παππούδων της στα Τρίκαλα.  

Στη φωτογραφία που ανέβασε η όμορφη παρουσιάστρια, απεικονίζεται μία φωτό της από την παιδική της ηλικία, λερωμένη από τη λάσπη όπου έχουν θαφτεί εκατοντάδες σπίτια και περιουσίες σε Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλο και Πήλιο.

«Αυτή η φωτογραφία βρέθηκε στα χώματα μετά την καταστροφή στο σπίτι των παππούδων μου στον Παραπόταμο Τρικάλων. Μου την έστειλε ο ξάδελφός μου. Μια εποχή τόσο ξέγνοιαστη, αναρωτιέμαι πλέον σε τι κόσμο μεγαλώνουμε εμείς τα παιδιά μας» έγραψε πάνω στη φωτογραφία η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, προβληματισμένη και εκείνη από όσα έχουν συμβεί στα θύματα αυτών των καταστροφικών πλημμυρών.

Ως νέα μαμά άλλωστε, δεν θα μπορούσε να μην προβληματίζεται και για τον κόσμο όπου έφερε τον γιο της, ο οποίος βαφτίστηκε πριν από μερικές μέρες και πήρε το όνομα Βλάσσης.

Δυστυχώς, οι εξελίξεις της επικαιρότητας τον τελευταίο καιρό δεν μπορούν παρά να τη θλίβουν και εκείνη όπως και όλους τους Έλληνες.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved