Μαρία Μενούνος - H νέα φωτό με την τριών μηνών κόρη της: «Είμαστε τρελά ερωτευμένοι εδώ!»
Showbiz

Μαρία Μενούνος - H νέα φωτό με την τριών μηνών κόρη της: «Είμαστε τρελά ερωτευμένοι εδώ!»

H Μαρία Μενούνος, η Ελληνομερικανίδα παρουσιάστρια που πρόσφατα έγινε μανούλα μέσω παρένθετης μητέρας, ζει την απόλυτη ευτυχία εδώ και τρεις μήνες κρατώντας στην αγκαλιά της την κόρη της. 

Κάθε μέρα που περνά για τη Μαρία είναι γιορτή καθώς ήθελε όσο τίποτα άλλο στον κόσμο να αποκτήσει παιδί.

Η χαρά της δεν περιγράφεται, όπως βέβαια και του συζύγου της Κέβιν Αντεργκάρο αλλά και του πατέρα της. Η μικρή Αθηνά έφερε ξανά χαμόγελα στην οικογένεια, μετά από πολύ δύσκολες στιγμές και καταστάσεις που έζησαν. Πρώτα ήταν ο θάνατος της μητέρας της παρουσιάστριας που τους βύθισε στο απόλυτο πένθος και πιο πρόσφατα η σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε η ίδια η Μαρία Μενούνος που τους «γονάτισε» όλους ψυχολογικά. Όμως, σύντομα όλοι μαζί, ενωμένοι σαν μία γροθιά αποφάσισαν να σηκωθούν ξανά και να σταθούν στα πόδια τους για να συνεχίσουν με περισσότερη αισιοδοξία και όρεξη για ζωή.

Και ήρθε η μικρή Αθηνά για να κάνει και τους τρεις τους πραγματικά ευτυχισμένους. Η Μαρία Μενούνος, με αφορμή τους τρεις μήνες ζωής της μικρούλας της ανέβασε νέες φωτογραφίες, γράφοντας στη λεζάντα τους:

«Αύριο κλείνουμε τρεις μήνες. Ο χρόνος κυλά αλλά εμείς απολαμβάνουμε κάθε δευτερόλεπτο με την Αθηνά. Τι ευλογία!!!! Είμαστε τρελά ερωτευμένοι εδώ! Στέλνοντας αγάπη σε όλους σήμερα και καθημερινά. Ευχαριστούμε για όλη την αγάπη που μας δείχνετε!».

Δείτε τις παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved