Ο Γιάννης Βαρδής προειδοποιεί τη Φιλοθέη Μωβ: «Θα πάμε δικαστικώς, αν θέλει ας το δοκιμάσει η κυρία»
Showbiz

Ο Γιάννης Βαρδής προειδοποιεί τη Φιλοθέη Μωβ: «Θα πάμε δικαστικώς, αν θέλει ας το δοκιμάσει η κυρία»

Μετά τη συναυλία αφιερωμένη στον αξέχαστο Αντώνη Βαρδή ξέσπασε νέα κόντρα ανάμεσα στον γιο του τραγουδιστή, Γιάννη Βαρδή και τη Φιλοθέη Μωβ μετά και τις τελευταίες δηλώσεις της.

Ο Γιάννης Βαρδής σε νέες δηλώσεις στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην εκπομπή, Happy Day τόνισε: «Ότι έδωσε τη συγκατάθεσή της να γίνει συναυλία. Ναι όντως υπέγραψε ένα χαρτί, που έχει να κάνει με το να εισπράξει τα πνευματικά της δικαιώματα. Μην τρελαθούμε! Δεν έχει κανένα άλλο δικαίωμα. Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, έχω το ηθικό δικαίωμα και δε μπορεί να μου κουνήσει το δάχτυλο, απαγορεύοντάς μου να τραγουδήσω για τον πατέρα μου. Δηλαδή μη φτάσουμε ως εκεί. Είναι αστεία αυτά τα πράγματα».

vardis-giannis.jpg

Ο Γιάννης Βαρδής προειδοποιεί με αγωγές όποιον προσπαθήσει να τον σταματήσει αναφορικά με τις συναυλίες για τον αείμνηστο πατέρα του, Αντώνη.

Και πρόσθεσε ο Γιάννης : «Θεωρώ ότι έχω να κάνω ο,τιδήποτε θέλω στη μνήμη του πατέρα μου. Είμαι ο γιος του κι έχω το δικαίωμα. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα κι έχω σκοπό» ενώ για τη συναυλία που ετοιμάζει στη Θεσσαλονίκη με τον Αντώνη Ρέμο, επεσήμανε ότι η Φιλοθέη Μωβ δε μπορεί να την μπλοκάρει. «Αν πάει να την μπλοκάρει, θα πάμε δικαστικώς. Οι δικηγόροι μου με έχουν πληροφορήσει ότι αν θέλει η κυρία, μπορεί να το δοκιμάσει. Εμείς εδώ είμαστε για να απαντήσουμε».

antonis-vardis76.webp

Τέλος αποκάλυψε στην παρουσιάστρια ένα όνειρο που είδε πρόσφατα με τον πατέρα του

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Happy Day

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved