Stan: Oι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο του – Το τραγούδι που έχει γράψει για την σύζυγό του
NDP photo agency
Showbiz

Stan: Oι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο του – Το τραγούδι που έχει γράψει για την σύζυγό του

Την εκλεκτή της καρδιάς του παντρεύτηκε ο Stan σε μια υπέροχη τελετή στην Πάρο.

Συγκεκριμένα ο γάμος τελέστηκε στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Δέτη στην Πάρο, με τον τραγουδιστή να φτάνει πρώτος στην εκκλησία συνοδευόμενος από τον πατέρα του και την παρουσία μουσικών οργάνων. Τον Stan και την Βέρα πάντρεψαν ο στενός φίλος και συνεργάτης του, Βασίλης Πέτρου και η φίλη της Βέρας, Παρύσατις Κατηρίδου.

17fcb239-20230909192901_1D8A2603.webp

Μετά το μυστήριο ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στο πάρτι τραγούδησε ο Πέτρος Πυλαρινός με τους Alcatrash αλλά και η καλή φίλη του Stan Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ο τραγουδιστής μίλησε πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μετά τον γάμο και αποκάλυψε και το τραγούδι που έχει γράψει για εκείνη.

«Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που ήταν πολύ αγαπημένη. Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα την σκέψη πως όταν βρω τον σωστό άνθρωπο να κάνω αυτό το βήμα. Σε αυτούς τους καιρούς που ζούμε, είναι πολύ δύσκολο να βρεις σωστούς ανθρώπους να στέκονται δίπλα σου στα καλά και στα δύσκολα. Το τραγούδι “είμαι πολύ τυχερός” το έχω γράψει για εκείνη και είναι το τραγούδι μας», είπε ο Stan ενώ για το ενδεχόμενο ενός παιδιού δεν θέλησε να απαντήσει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved