Ηλέκτρα Καζάκου: Η κόρη του Κώστα Καζάκου ακολουθεί τα βήματά του – Η νέα της εμφάνιση
Showbiz

Ηλέκτρα Καζάκου: Η κόρη του Κώστα Καζάκου ακολουθεί τα βήματά του – Η νέα της εμφάνιση

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που ο Κώστας Καζάκος έφυγε από τη ζωή.

Το βράδυ της Τετάρτης (13-09) το θέατρο "Τζένη Καρέζη" τίμησε τη μνήμη του σπουδαίου ηθοποιού μέσα από την προβολή της τελευταίας του παράστασης: "Πώς να σωπάσω…".

Από τη βραδιά δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν και τα τρία του παιδιά από τον γάμο του με την ηθοποιό Τζένη Κόλλια. Ο 24χρονος Αλέξανδρος, η 20χρονη Ηλέκτρα και Η 15χρονη Μάγια. Η Ηλέκτρα μάλιστα ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά της.

ILEKTRA-KAZAKOU-(8).jpg

Η νεαρή κοπέλα σπουδάζει στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου έχοντας ως στόχο μια λαμπρή καριέρα στο χώρο της Τέχνης.

Δες την στη gallery

Aξίζει να σημειωθεί πως 20χρονη είχε συγκινήσει τους πάντες με τον επικήδειο λόγο που εκφώνησε στην κηδεία του μπαμπά της.

ILEKTRA-KAZAKOU-(4).jpg

«Τα τελευταία χρόνια της ζωής του είχε πει πως με την μητέρα μας είχε δημιουργήσει πάντα την ζωή που ονειρευόταν. Μια οικογένεια μεγάλη που μέσα στο σπίτι η ατμόσφαιρα ήταν σαν γιορτή ήταν όλοι ενωμένοι μια μεγάλη αγκαλιά. Το πρωί ήταν η ατμόσφαιρα γιορτή και το βράδυ μετατρεπόταν σε πλατωνικό συμπόσιο. Για εμάς ο πατέρας μας ήταν ο Δίας», είχε πει με δάκρυα στα μάτια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved